Alimente ieftine pentru slăbire și ce poți mânca de 10 lei pe zi: pastila de dietă

Află din video ce alimente ieftine te pot ajuta să slăbești!
  • Publicat:

Dacă vrei să slăbești rapid, cu bani puțini, atunci alege alimente ieftine, dar sănătoase.

Hai să vedem ce poți mânca dacă ai un buget de 10 lei pe zi. În primul rând, poți conta pe ouă. Costă în medie 70 de bani bucata și poți consuma până la două pe zi. Le poți combina cu o porție de legume congelate trase la tigaie. Aceasta costă 3-4 lei.

Apoi, îți poți face o ciorbă de legume, fără cartofi și fără ulei. O porție de câteva sute de grame ajunge la 3-4 lei.

Dacă vrei o sursă bună de Omega 3, alege sardinele. Găsești sortimente și cu 3 lei cutia. O altă sursă ieftină de grăsime sănătoasă este nuca românească. Poți consuma una, două la gustare și nu vei da mai mult de 1 leu.

Dacă vrei o pâine bună de slăbit, alege sortimentele de secară. Costă cam 8 lei jumătate de kilogram. Cu 1 leu îți asiguri necesarul pentru o masă.

Alimente ieftine de slăbire: fructe și verdețuri

La ora actuală, cele mai ieftine fructe sunt merele. Există cu 4 lei kilogramul, iar câteva mere îți pot ajunge 3-4 zile.

Din categoria „alimente ieftine” fac parte și spanacul sau pătrunjelul. Aceste plante sunt bogate în nutrienți și te pot ajuta să slăbești.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Redactor-şef
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult