Zodiile și sănătatea în săptămâna 20-26 iunie

  • Publicat:

Săptămâna aceasta două planete își schimbă zodia, context care aduce și o schimbare de energie generală. Este vorba de Soare, care va activa semnul Rac, și de Venus, care va intra în Gemeni. La modul general, este o perioadă bună în planul sănătății. Zodiile și sănătatea în săptămâna 20-26 iunie

Horoscop săptămânal 20 – 26 iunie

Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodia în care v-ați născut, cât și pentru zodia de ascendent.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 20-26 iunie

Berbec/Ascendent Berbec

Te bucuri de o perioadă bună, energică și nu se întrevăd aspecte care să-ți aducă probleme de sănătate. Este posibil ca tranzitul Soarelui prin Rac să te predispună la mai multă melancolie și la stări emoționale mai intense. Ceea ce ai tu nevoie în această săptămână este timp liber pentru plimbări și relaxare.

Taur/Ascendent Taur

Săptămâna aceasta, Venus, guvernatoarea ta și a sănătății tale, îți va părăsi zodia, iar ingresul în Gemeni te va stimula să te preocupi mai mult de alimentație. Poți simți nevoia să-ți schimbi dieta și ai șanse să te documentezi în acest sens. Poți să stai de vorbă cu specialiști care-ți pot dicta o direcție sănătoasă în această privință.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Te bucuri de intrarea lui Venus în zodia ta, aspect care te va susține să-ți îmbunătățești starea generală, inclusiv starea de sănătate. Totul pleacă de la încrederea în tine și vei observa că ai din ce în ce mai multă. Este o perioadă bună să îți schimbi lookul și să te preocupi de felul în care arăți.

Rac/Ascendent Rac

Intrarea Soarelui în zodia ta echivalează cu o revenire la viață. Intri într-o etapă în care nu-ți vor lipsi energia și vitalitatea. Dacă te-ai confruntat cu oboseală sau cu probleme de sănătate, vei observa că totul începe să se rezolve. Investește mai mult în tine și ai mai multă grijă la regimul alimentar.

Leu/ Ascendent Leu

Soarele, guvernatorul tău, îți va lumina sectorul sănătății, așa că dacă ai ascuns niște simptome sau ai ignorat niște afecțiuni cronice, s-ar putea ca acum să fii nevoit să le confrunți. Este important să te relaxezi și odihnești mai mult. Nu vor lipsă stările de agitație interioară, insomniile și lipsa de concentrare.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Deși nu se întrevăd probleme de sănătate, ține cont că săptămâna aceasta stresul profesional poate fi destul de mare. Din cauza aceasta s-ar putea să nu te odihnești cum trebuie, mai ales dacă ai multe responsabilități de îndeplinit. Soarele, guvernatorul sănătății tale, intră în Rac și te poate face mai melancolic și mai vulnerabil din punct de vedere emoțional.

Balanță/Ascendent Balanță

Marți, miercuri și joi fii mai atent la starea ta de sănătate pentru că ai tendința de a pierde energie pe toate părțile. Te lași ușor cuprins de frământări și griji și, în plus, ai tendința de a-ți asuma riscuri inutile care nu-ți aduc nimic bun. Pe de altă parte, nu lăsa stresul profesional să te acapareze și nici nu încerca să rezolvi problemele tuturor.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Venus, guvernatoarea sănătății tale, va intra în Gemeni, ipostază din care îți poate activa niște frici legate de o afecțiune mai veche sau cronică. Nu ai de ce să te impacientezi. Încearcă să te odihnești corespunzător și nu căuta adrenalina cu orice preț. Dacă știi că nu te descurci în anumite domenii, nici nu încerca să demonstrezi contrariul.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Intrarea Soarelui în Rac s-ar putea să-ți lumineze niște frici și să-ți readucă la suprafață niște angoase și stări anxioase de care credeai că ai scăpat. Ai mai multă grijă la tendința de a face excese și de a reactiva niște vicii, dependențe de care scăpaseși. Joi, vineri și sâmbătă te poți confrunta cu probleme de sănătate care să te forțeze să-ți schimbi programul și să te odihnești mai mult.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Venus va intra în Gemeni și va activa chiar sectorul sănătății tale. Acest context te susține foarte mult să-ți îmbunătățești starea de sănătate. Poți începe un tratament eficient sau poți observa că un tratament deja început începe să dea roade. Tot Venus te susține să aduci îmbunătățiri și stilului de viață, chiar să începi o dietă mai sănătoasă.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Soarele va intra în zodia Rac și va aprinde reflectoarele în sectorul sănătății tale. Acest context te va ajuta să vezi mai clar care este starea ta de sănătate și ce trebuie să faci pentru a te simți mai bine în pielea ta. Soarele îți oferă energie, te ajută să-ți crești vitalitatea, însă îți cere și să te odihnești corespunzător cu munca depusă.

Pești/Ascendent Pești

Soarele, guvernatorul sănătății tale, va intra în zodia Rac, ipostază care îți va fi pe plac. Vei observa că ai energie mai multă și poftă de viață pe măsură. Este o perioadă bună să faci sport și să te dedici acelor activități care te însuflețesc și-ți aduc bucurie. O zi mai delicată poate fi duminică, când astrele îți recomandă odihnă și căutarea echilibrului interior.

Urmărește CSID.ro pe Google News