Jane Seymour, secrete de frumusețe, la 72 de ani. „Mă simt mult mai sexy acum decât atunci când eram tânără”

Jane Seymour, în vârstă de 72 de ani, arată impecabil în costum de baie și afișează un corp de invidiat și tonifiat.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Nu pot trece neobservate fotografiile publicate de Jane Seymour pe contul ei de Instagram. Actrița în vârstă de 72 de ani arată impecabil în costum de baie și afișează un corp de invidiat și tonifiat, iar asta datorită stilului de viață sănătos pe care-l duce și a alimentației sale. Iată care sunt secretele de frumusețe și ce face să se mențină tânără la 72 de ani.

Jane Seymour face exerciții de izometrie

Exercițiile de izometrie sunt exerciții care presupun contracția musculară fără a face mișcare pe perioade lungi. Astfel, mușchii se întăresc și crește anduranța fără să declanșeze anumite probleme medicale. Medical News Today susține că exercițiile de izometrie activează multiple fibre musculare simultan și pot reduce durerile de spate.

Face pilates

Potrivit Hello Magazine, actrița practică pilates de 30 de ani. Această practică se concentrează pe îmbunătățirea forței și flexibilității, dar și pe sănătatea articulară. Vedeta cunoscută în România mai ales datorită rolului din serialul Dr. Quinn menționează că face aceste exerciții cu greutăți ușoare, dar lucrează până când corpul începe să-i tremure.

Își cultivă singură legumele

Într-un interviu pentru CNN, Jane Seymour a fost întrebată ce face pentru a se menține în formă. Actrița a declarat că încearcă pe cât de mult posibil să mănânce sănătos și încearcă să-și crească propriile legume organice, chiar în grădina sa. De asemenea, actrița menționează că a decis și să crească pui, pentru a mânca zilnic ouă organice și carne de calitate, având în vedere că dieta vedetei este una fresh și bogată în fibre și proteine, având la bază carnea de pui și legumele.

Se simte confortabil în propria piele

La vârsta de 67 de ani, actrița a pozat în Playboy declarând că „Mă simt mult mai sexy acum decât atunci când eram tânără…Sunt mult mai confortabilă în pielea mea. Nu încerc să demonstrez nimic nimănui. Când ești tânăr totul se rezumă la „uită-te la mine”. Acum nu mai încerc să fac pe nimeni să se uite la mine. Intenția mea este să îmbătrânesc cât de frumos pot”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”