Sarah Jessica Parker, dezvăluiri fără perdea despre îmbătrânire: „Nu pot să mă uit în oglindă și să neg realitatea”

  • Publicat:
Sarah Jessica Parker, dezvăluiri fără perdea despre îmbătrânire: „Nu pot să mă uit în oglindă și să neg realitatea”
Sursa foto: profimedia

Sarah Jessica Parker a fost dintotdeauna un simbol al stilului, grației și încrederii sănătoase de sine. Astăzi, la cei 58 de ani, actrița ne vorbește despre cum gestionează procesul de îmbătrânire.

SJ Parker oferă o perspectivă revigorantă asupra procesului de îmbătrânire

Într-un interviu recent acordat revistei Allure, îndrăgita actriță a vorbit despre angajamentul de a se simți confortabilă în propria-i piele.

„Nu îmi petrec atât de mult timp gândindu-mă la aspectul fizic”, a împărtășit Parker în timpul interviului. „Nu că nu am un ego, că nu am o cantitate decentă și sănătoasă de vanitate, dar pur și simplu nu vreau să petrec atât de mult timp deconstruind totul.”

Actrița recunoaște că vârsta aduce cu sine și schimbări fizice și este pe deplin conștientă de aceste schimbări. Cu toate acestea, scopul ei NU este acela de a opri timpul în loc.

„Îmi place să fiu blânda cu mine însămi. Nu trăiesc în deziluzie. Știu că vârsta tot crește, că există consecințe pentru faptul de a avea 51, 52, 53 de ani. Am înțeles (…) Fața mea este fața mea. Este ceea ce este”, a mărturisit Parker. „Vreau să opresc timpul? Nu. Să obțin o mășină a timpului? Nu. Ce minim efort pot face pentru a mă simți bine?”

Citește și: Vedete care calcă lejer pe mii de dolari în fiecare zi!

Perspectiva actriței este văzută ca o gură de aer proaspăt de către toate femeile de pretutindeni.

„Trebuie să mă uit în oglindă pentru muncă destul de des, și nu pot fi în totală negare față de realitate, și mi-ar plăcea să mă simt bine și să cred că și alții mă consideră prezentabilă. Dincolo de asta, nu depinde de mine. Oamenii au opinii. Așa funcționează lumea”, a mai spus Parker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Ce rutină de îngrijire are Sarah Jessica Parker

„Crema hidratantă are SPF, ceea ce, pentru oamenii leneși ca mine, este bine. Nu am făcut niciodată mai mult decât să mă spăl pe față. Cred că am făcut trei pași. Ceea ce fac este să aplic serum, cremă hidratantă și poate încă un lucru. Asta e tot. Iau cea mai mare parte din ceea ce mi-a rămas de pe față și o folosesc pe mâini. Mă gândesc că dacă e bun pentru fața mea, trebuie să fie bun și pentru mâinile mele”, încheie actrița.

Sursă: Allure

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân