Vedete care calcă lejer pe mii de dolari în fiecare zi!

Şi nu e vorba despre valoarea unor pantofi din piele, din ultimele colecţii de podium. Este vorba despre o pereche de flip flops, “accesorizaţi” cu pantaloni largi. Şi astfel ne lansăm în câteva calcule ca să aflăm ce sume colosale alocă vedetele când vor să fie “casual”!
  • Publicat:
Vedete care calcă lejer pe mii de dolari în fiecare zi!

Şi nu e vorba despre valoarea unor pantofi din piele, din ultimele colecţii de podium. Este vorba despre o pereche de flip flops, “accesorizaţi” cu pantaloni largi. Şi astfel ne lansăm în câteva calcule ca să aflăm ce sume colosale alocă vedetele când vor să fie “casual”!

Starurile mondiale nu se sfiesc să iasă pe stradă în rochii luate direct de pe catwalk, o piesă valorând deseori cât o garsonieră din România. Dar nici hainele mai cuminţi – pantaloni sport, tricouri, pantofi comozi – nu se lasă mai prejos la capitolul “preţ” când sunt purtate de vedete.

Charlize Theron nu risipeşte banii din conturi şi, totuşi, un tricou delicat pe care îl poartă poate costa 500 de dolari, iar balerinii nu mai puţin de 2.000 de dolari.

Însă Beyoncé chiar nu se uită la bani când vine vorba despre propriile ţinute. Jeans, cămaşă neglijentă, o geantă mare, aparent sunt accesibile oricui. Dar pantalonii valorează 4.500 de dolari, geanta alte 2.000 de dolari, iar cămaşa se ridică la 2.000 de dolari. Aşa că ne schimbăm părerea despre hainele comode, de stradă. Aceste preţuri sunt mici. Ca să apară pe scenă, o singură costumaţie care vine în contact cu pielea preţioasă a cântăreţei costă 15.000 de dolari. Şi într-un concert poartă mai multe asemenea ţinute.

Anna Faris este şi ea adepta simplităţii vestimentare când merge pe stradă: un tricou banal, o pereche de pantaloni fără pretenţii etc. Tricourile nu sunt mai ieftine de 500 de dolari bucata, pantalonii nici nu coboară sub 1.000 de dolari, pantofii de asemenea.

Să o analizăm puţin pe P!nk. Are un stil vestimentar relaxat, perfect gândit. Piesele pe care le achiziţionează aparţin ultimelor colecţii casual ale numelor mari din modă. Fie că poartă o pereche de flip flops din plastic, un tricou larg, o fustă largă, fie că îmbracă o pereche de pantaloni rupţi, toate, dar absolut toate piesele sunt valoroase. Spre exemplu, papucii din picioarele ei se ridică la suma fabuloasă de 10.000 de dolari. Este vorba de flip flops din plastic, accesorizaţi cu pietre Swarovski din ultima colecţie. Cât priveşte tricourile, acestea trebuie să spună o poveste despre stradă, despre muzică, despre probleme, despre stil. Aşa că o piesă vestimentară care să se ridice la pretenţiile ei înseamnă uneori
10.000-15.000 de dolari. Să ne înţelegem bine, este vorba despre un tricou! Definiţia acestui obiect vestimentar este simplitatea.

Sarah Jessica Parker nu poate să lipsească din categoria celor pentru care vestimentaţia contează, chiar şi cea mai puţin spectaculoasă. Toată lumea ştie că, după ce s-a afişat cu cele mai trendy ţinute în ‘’Totul despre sex’’, producătorii i le-au oferit să le poarte şi în viaţa personală. Actriţa e înnebunită după modă, accesorii. Dacă tot a primit atâtea linii de haine, Sarah s-a gândit că pot fi purtate şi pe stradă. Zis şi făcut.

De ce n-ar merge un tricou accesorizat cu o fustiţă de fetiţă şi o pereche de pantofi galbeni? Iar această ţinută să valoreze mai mult de 20.000 de dolari? Sau de ce nu s-ar afişa cu o pereche de pantaloni, un maiou şi pantofi sport al căror preţ să fie peste 1.000 de dolari? Vi se pare mult? În garderoba personală există pantaloni scurţi de 3.000 de dolari, dar care pot fi accesorizaţi cu o un tricou ultra-fashion, care la rândul lui costă 3.000 de dolari, dar şi cu pantofi comozi de aceeaşi valoare. Nu are rost să mai facem calcule. Şi să vă mai spunem ceva despre garderoba ei personală. Are o cameră plină doar cu lenjerie intimă, nu neapărat pretenţioasă, ci mai degrabă de purtat sub haine lejere. Toate aceste piese vestimentare au costat împreună nu mai puţin de 100.000 de dolari.

Să trecem şi la Gabrielle Union. E cochetă, dar parcă şi ea exagerează. O pereche de sandale casual care nici măcar nu stau la loc de cinste în garderoba ei costă peste 2.000 de dolari. Este vorba despre sandale casual, nicidecum de vreun accesoriu de purtat pe covorul roşu. Pentru un tricou poate plăti de asemenea 500 de dolari. Iar o geantă potrivită pentru o ţinută casual se ridică la 3.000 de dolari!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân