Sophia Loren, spitalizată în urma unei căzături în baie. Actriţa în vârstă de 89 de ani a fost operată pentru fractură la şold

  • Publicat:
Sophia Loren, spitalizată în urma unei căzături în baie. Actriţa în vârstă de 89 de ani a fost operată pentru fractură la şold
Sursa foto: profimedia

Sophia Loren a fost transportată de urgență la spital duminică, 24 septembrie, după ce a căzut în baie în locuința sa din Elveția.

Legendă de la Hollywood, în vârstă de 89 de ani, s-a ales cu multiple fracturi la șold, inclusiv una de femur care ar fi necesitat intervenție chirurgicală.

Sophia Loren, operată de urgență pentru fractură de șold

Marea divă a filmului italian şi vedetă internaţională a împlinit 89 de ani pe 20 septembrie şi urma să se deplaseze săptămâna aceasta la Bari, în sudul Italiei, pentru a inaugura un nou local din lanţul „Sophia Loren Restaurant”, al patrulea din Italia după Milano, Florenţa şi Fiumicino, în Roma, relatează People.

Spitalizată în urma unei căzături în baie

O sursă a adăugat că există un optimism prudent în ceea ce priveşte rezultatul operaţiei şi recuperarea îndrăgitei actrițe, care va include o scurtă convalescenţă şi apoi o lungă reabilitare.

„Operată cu succes, ea va trebui să treacă acum printr-o scurtă perioadă de convalescență urmată de recuperare. Din fericire, totul a decurs bine, iar dna Loren se va întoarce printre noi foarte curând”, se arată starea actriței.

Sursele mai spun fiii actriței, Carlo și Edoardo, sunt alături acum de aceasta la spital.

Citește și: Ce mănâncă Sophia Loren la 89 de ani. „Prefer să mănânc paste și să beau vin decât să port mărimea XS

De curând, Sophia Loren a fost văzută la prezentarea de modă Armani de la Veneția, care a avut loc sâmbătă, 2 septembrie.

Surse: People, NBC News, Hollywood Reporter

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân