Care este vârsta ideală pentru căsătorie?

Ai peste 25 de ani și încă nu ai făcut marele pas? Află dacă mai ai șanse să te căsătorești după această vârstă.

Dacă te aștepți să citești o listă întreagă cu motive, ei bine, află că nu există absolut niciun motiv real și întemeiat pentru care nu te vei mai căsători după această vârstă.

Ducem această povară verbală, psihică, morală, socială de generații întregi, cum că după o anumită vârstă nu mai avem nicio șansă de măritiș. Realitatea este însă cu totul alta. Nu este niciodată prea târziu să începi ceva nou: o facultate, un hobby, inclusiv o relație.

Important este să găsim acel partener care ne face fericiți și să nu fim toxici unul pentru celălalt. Iar dacă au apărut și copiii în peisaj, este cu atât mai important să le asigurăm un mediu echilibrat în care să se dezvolte armonios.

Eduard Andrei Vasile, consilier în dezvoltare personală
Eduard Andrei Vasile, consilier în dezvoltare personală
Salut! Sunt Eduard. Elevii mi-au spus că sunt „cool”, așa că mi-am însușit porecla de „profukool”. Sunt profesor de limba engleză și consilier în dezvoltare personală, cu o specializare în relații de cuplu și relații de familie. Nu am avut o viață pe care s-o invidieze cineva, ... citește mai mult
Raluca Neagu
Raluca Neagu

Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.

citește mai mult