Dr. Mihaela Bilic: Românii au o problemă cu porțiile

Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, a vorbit în emisiunea Marius Tucă Show despre porțiile de mâncare pe care ar trebui să le consumăm.

Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, a vorbit în emisiunea Marius Tucă Show despre porțiile de mâncare pe care ar trebui să le consumăm, menționând că românii au o problemă din acest punct de vedere.

„Porția de carne corectă este cât un pachet de cărți de joc, iar restaurantele care nu ne dau mâncare cât un platou, de fapt sunt corecte”, explică specialistul nutriționist. „Porția a căpătat niște dimensiuni pe care organismul nostru nu le mai duce”, adaugă medicul nutriționsit pentru Gândul Live.

De asemenea, specialistul nutriționist recomandă ca micul dejun să fie unul simbolic, la prânz să se consume un sigur fel de mâncare, precum o salată cu multe legume care să aibă un topping la alegere: somon afumat, carne la grătar, ton sau bucățele de brânză.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Raluca Neagu
Raluca Neagu

Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.

citește mai mult