Zodiile și sănătatea în săptămâna 30 mai – 5 iunie

  • Publicat:

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie

Săptămâna se deschide cu o Lună Nouă în zodia Gemeni, care răsfrânge asupra noastră o energie blândă și benefică. Vom observa că agitația mentală, stresul și neliniștile cu care ne-am confruntat în ultima perioadă încep să se dizolve, mai ales că și Mercur iese din retrogradare.Zodiile și sănătatea în săptămâna 30 mai – 5 iunie.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 30 mai – 5 iunie

Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodia în care v-ați născut, cât și pentru zodia de ascendent.

Berbec/Ascendent Berbec

Ce a fost mai greu legat de sănătatea ta a trecut. Marte, guvernatorul tău, este în zodia ta și-ți aduce energie și vitalitate, iar săptămâna aceasta și Mercur, guvernatorul sănătății tale, va ieși din retrogradare. Prin urmare vei scăpa de o serie de frici pe care le-ai cultivat în ultima perioadă. Ai grijă doar în aceste zile să nu mănânci pe fond emoțional.

Taur/Ascendent Taur

Continuă și săptămâna aceasta să ai grijă de sănătatea ta, în special de programul de odihnă. Chiar dacă te confrunți cu unele afecțiuni mai vechi, Venus, guvernatoarea ta și a sectorului sănătății, este în zodia ta. Iar asta îți dă puterea necesară să te vindeci și să-ți îmbunătățești stilul de viață. Încearcă să nu te lași copleșit de problemele altora și să nu le pui la suflet mai mult decât ar trebui. De asemenea, ai grijă la stresul profesional care poate lua amploare către finele săptămânii.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, iese din retrogradare chiar în sectorul sănătății tale, aspect care te ajută să-ți îmbunătățești starea generală. Poți găsi cele mai bune remedii pentru a vindeca o problemă de sănătate mai veche. Sau poti a ameliora o afecțiune cronică. În plus, ai parte de o Lună Nouă în zodia ta, care îți aduce energia necesară să faci schimbări în plan personal cu efecte pozitive pe termen lung.

Rac/Ascendent Rac

Luna Nouă din Gemeni se formează în sectorul sănătății tale și îți cere o nouă abordare a unor probleme de sănătate mai vechi și chiar a stilului de viață. Poți descoperii remedii eficiente, poate chiar din sfera naturistă, care să contribuie la îmbunătățirea stării generale. Lunația te îndeamnă să te odihnești mai mult.  Este momentul să renunți la niște vicii, dependențe și frici care te afectează din punct de vedere emoțional. Totodată, Mercur, guvernatorul sănătății tale, iese din retrogradare și o serie de frământări se pot dizolva.

Leu/ Ascendent Leu

Nu se întrevăd probleme de sănătate săptămâna aceasta, însă pe 1 și 2 iunie, când Luna va traversa sectorul sănătății tale, s-ar putea să te confrunți cu o stare mai accentuată de oboseală și să fii mai irascibil. Nu sunt excluse insomniile. Saturn, guvernatorul sănătății tale, intră în retrogradare, aspect care îți cere mai multă responsabilitate cu privire la stilul tău de viață și la odihnă.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, iese din retrogradare săptămâna aceasta, iar acest aspect va contribui la recâștigarea liniștii interioare. În weekend, Luna va traversa sectorul sănătății tale și vei resimți o mai mare nevoie de odihnă. Tot acum, Saturn va intra în retrogradare în sectorul sănătății tale. Este un aspect care pe termen lung și îți cere să te responsabilizezi cu privire la anumite afecțiuni existente. Va fi nevoie să-ți reorganizezi programul astfel încât să ai timp de odihnă, mai ales că stresul profesional poate crește.

Balanță/Ascendent Balanță

Mercur, guvernatorul sănătății tale, iese din retrogradare săptămâna aceasta și te ajută să scapi de niște frici pe care le-ai dezvoltat în ultima perioadă. S-ar putea să primești rezultatul unor analize și astfel sa te liniștești. Este o perioadă bună să renunți la niște vicii și obiceiuri toxice. Încearcă să-ți menții o stare generală de bună dispoziție și să te dedici activităților care-ți fac plăcere. Poți chiar să-ți programezi o călătorie de relaxare.

Scorpion/Ascendent Scorpion

S-ar putea ca Luna Nouă din Gemeni să-ți aducă la suprafață niște temeri mai vechi sau să-ți activeze niște vicii și dependențe de care credeai că ai scăpat. Contextul se poate manifesta cu atât mai mult, cu cât în sectorul sănătății tale ai parte de tranzite importante. Cu Jupiter aici, alături de Marte, guvernatorul tău, tendința ta este de a te suprasolicita. Dispui de o mare doză de energie. Încearcă să nu muncești peste program și canalizează-ți excesul de energie în activități sportive.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Mercur iese din retrogradare în sectorul sănătății tale, aspect care te ajută să vezi mai clar o situație cu care te confrunți. Poți decide să-ți schimbi stilul de viață cu unul mai echilibrat și poți începe o dietă sau un regim alimentar sănătos. De asemenea, îți poți face niște analize și poți urma un tratament care se va dovedi eficient, în cazul în care te-ai confruntat cu probleme de sănătate. Oricum, cu Jupiter și Marte în tranzit prin Berbec, tu ai parte de o perioadă în care energia și pofta de viață sunt la cote înalte. Ține cont că și tendința de a face excese este mare.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Luna Nouă din Gemeni se formează în sectorul sănătății tale și-ți cere să-ți schimbi stilul de viață cu unul mai sănătos. S-ar putea ca din cauza stresului profesional să te confrunți cu activarea unor probleme de sănătate mai vechi. Este nevoie să-ți faci programul astfel încât să ai timp de odihnă și relaxare. Nativii care s-au confruntat cu probleme de sănătate, au acum ocazia să găsească un remediu eficient. În weekend, Saturn, guvernatorul tău, va intra în retrogradare, aspect care îți poate aduce o mai mare tendință de interiorizare.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Nu se întrevăd probleme mari de sănătate săptămâna aceasta. Pe 1 și 2 iunie, când Luna va traversa sectorul sănătății tale, s-ar putea să te confrunți cu o stare de oboseală mai accentuată, ca urmare a stresului de la locul de muncă. Saturn, guvernatorul tău și al sănătății tale, va intra în retrogradare în weekend, chiar în zodia ta, așa că te poți aștepta la o stare generală mai neplăcută. În perioada retrogradării, pot ieși la suprafață niște probleme de sănătate, în special în cazul nativilor care sunt născuți sau au ascendentul în a doua parte a zodiei Vărsător. Aceștia pot avea parte de niște limitări fizice și pierderi de energie.

Pești/Ascendent Pești

Deși săptămâna nu vine cu probleme de sănătate majore, în weekend, când Luna trece prin sectorul sănătății tale, te poți simți mai obosit. Este recomandat să eviți stresul și suprasolicitarea fizică, mai ales dacă te știi cu probleme de natură cardiovasculară. Tot acum, Saturn guvernatorul sănătății tale, va intra în retrogradare chiar în acest sector, și s-ar putea să reactiveze o serie de probleme mai vechi sau de natură cronică. Este nevoie să te responsabilizezi mai mult vizavi de starea ta de sănătate și de odihnă pentru a evita complicațiile.

Urmărește CSID.ro pe Google News