Zodiile și sănătatea în săptămâna 11 – 17 aprilie

  • Publicat:

Săptămâna aceasta se formează o conjuncție unică, de care avem parte doar o singură dată în viață, în zodia Pești, zodia vindecării. Jupiter și Neptun se întâlnesc aici după 166 de ani și aduc miracolul în viața noastră. Dincolo de creșterea spirituală de care putem avea parte, putem descoperi remedii la problemele de sănătate cu care ne confruntăm.Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodia în care v-ați născut, cât și pentru zodia de ascendent. Zodiile și sănătatea în săptămâna 11 – 17 aprilie

Berbec/Ascendent Berbec

Conjuncția Jupiter-Neptun se petrece chiar în sectorul problemelor de sănătate cronice. Dacă te știi cu astfel de afecțiuni, săptămâna aceasta le poți găsi un leac de ameliorare. De asemenea, dacă ai ignorat până acum anumite semnale date de organism, acum vei fi nevoit să te tratezi. Remediile pot veni din zona naturistă, homeopată și alternativă. În plus, o rugăciune, o meditație, yoga și alte astfel de tehnici vor avea impact benefic asupra stării tale de spirit. Pe de altă parte, Mercur, guvernatorul sănătății tale, intră în Taur, așa că va trebui să fii mai atent la alimentație și să nu faci excese.

Taur/Ascendent Taur

Ambii guvernatori ai sănătății tale sunt bine aspectați săptămâna aceasta, așa că nu se întrevăd probleme de sănătate. În plus, Soarele, care acum îți tranzitează sectorul sănătății, se află și el în aspecte favorabile. Dacă trebuie să te recuperezi după o afecțiune sau după o perioadă de covalescență, ai toată susținerea astrelor. Un moment mai delicat poate fi în weekend, când se formează Lună Plină în casa sănătății tale. Va fi nevoie să te odihnești mai mult, să eviți stresul și să faci niște schimbări în alimentație și stil de viață. Nu este exclus să se manifeste acum niște simptome care să te responsabilizeze vrând, nevrând.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Ambii guvernatori ai sănătății tale se află în zodia Pești, o energie cu care tu nu te prea înțelegi. În plus, și Mercur, guvernatorul tău, se mută în sectorul sănătății tale. Aceste aspecte îți pot aduce mult stres, cel mai probabil de natură profesională, însă poate fi vorba și de situații ce țin de familie și care îți consumă rezervele de energie. Starea emoțională poate fi apăsătoare, te poți confrunta cu griji, frământări, agitație mentală și cu probleme mai vechi pe care le-ai ignorat. Fără îndoială ai nevoie de odihnă și relaxare mentală. Te pot ajuta tehnicile de meditație și yoga. Ține cont că poți descoperi tratamente neașteptat de bune, însă va trebui să le cauți.

Rac/Ascendent Rac

Guvernatorii sănătății tale, Mercur și Jupiter, se află în aspecte bune în această săptămână, așa că nu ar trebui să te confrunți cu probleme de sănătate. Cel mult poți fi mai agitat pe interior în prima parte a săptămânii. În plus, te poți recupera ușor după o perioadă mai dificilă. Ține cont că spiritualitatea este deosebit de importantă pentru tine în această perioadă. Poți avea revelații, momente de conștientizare care să-ți schimbe niște principii și să te pună pe o nouă direcție de viitor. Multe răspunsuri vin în urma accesării unor sfere înalte sau poate din străinătate. Grijă mai mare trebuie să aibă nativii care se confruntă cu afecțiuni hepatice. În weekend, când Luna, guvernatoarea ta, se va afla în faza de Lună Plină odihnește-te mai mult și ai grijă la alimentație. În primul rând, nu mânca pe fond emoțional.

Leu/ Ascendent Leu

Conjuncția Jupiter-Neptun îți poate amplifica niște frici, vicii și dependențe, chiar și atașamente toxice, însă ai toate șansele să le dizolvi acum abordând un raționament lucid și căutând soluții, mai ales în sfera medicinii alternative. S-ar putea să depistezi cauzele unor pierderi de energie și să le rezolvi. Cum Soarele te guvernează și Luna este guvernatoarea sănătății tale, faza de Lună Plină din weekend o poți resimți mai intens. Poți fi mai agitat și te poți confrunta cu probleme respiratorii sau de circulație, așa că odihnește-te mai mult. Plimbările în natură te pot ajuta acum.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Să anunță o săptămână bună la capitolul sănătate. S-ar putea ca în prima parte a perioadei analizate să-ți faci niște griji și să-ți pui niște semne de întrebare, să te lași cuprins de niște temeri, însă vor fi trecătoare. Asigură-te doar că nu lași un viciu să pună stăpânire pe tine. Femeile care s-au confruntat cu probleme ginecologice, acum le vor depăși. Zile mai vulnerabile pot fi în weekend, la Luna Plină când te poți confrunta cu o lipsă de apetit și chiar cu probleme de tranzit intestinal. Este un bun moment să faci niște schimbări în dietă.

Balanță/Ascendent Balanță

Conjuncția Jupiter-Neptun se petrece chiar în sectorul sănătății tale, acolo unde se află și Venus, guvernatoarea ta, și poate fi punctul culminant care te ajută să depășești o problemă cu care te-ai confruntat. Dizolvi niște frici legate de sănătatea ta cu care te tot confrunți de ceva vreme, poate clarifici un diagnostic, poate descoperi un tratament. Este cel mai bun moment să începi un nou stil de viață. Poate începi un regim alimentar, poate începi să faci mai multă mișcare, mai ales că Marte intră și el aici și te susține cu energie. Ai grijă, însă, să nu muncești până la epuizare, ci mai degrabă să-ți reduci volumul de muncă și să delegi din sarcini. În plus, în weekend se petrece Lună Plină în zodia ta, așa că te poți simți mai obosit și copleștit de tot ce vine din exterior spre tine. Încheie un capitol din viața ta care doar îți consumă energia și resursele.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Este o perioadă bună să-ți recapeți entuziasmul și bucuria de a trăi. Sunt nativi care au trecut prin stări emoționale mai dificile în ultimele săptămâni, iar acum își pot recăpăta zâmbetul. O atenționare deosebită vine din partea Lunii Pline care se petrece în weekend în sectorul sănătății tale și care-ți cere odihnă. Găsește un echilibru între muncă și relaxare, astfel încât să nu închei săptămâna cu bateriile complet descărcate. De asemenea, ai grijă și la afecțiunile cronice care se pot manifesta acum, mai ales de natură circulatorie. Încearcă să-ți recâștigi încrederea în tine și poți începe cu o dietă mai sănătoasă.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Mercur va intra în sectorul sănătății tale și te va sprijini să găsești tratamente eficiente la problemele de sănătate cu care deja te confrunți. De asemenea, te susține să mai delegi din sarcini și altora pentru că, în caz contrat, nivelul de stres poate crește. Ține cont că ai multe planete în sectorul emoțional, inclusiv Jupiter, guvernatorul tău, care va forma conjuncția cu Neptun. Deci, poți avea parte de situații care cer multă implicare emoțională, mult consum interior. Este recomandat să ai grijă și la alimentație, nu doar la ceea ce mănânci, ci și la cât mănânci,

Capricorn/Ascendent Capricorn

Este o perioadă bună din punct de vedere al sănătății, mai ales că ai șansa, grație conjuncției Jupiter-Neptun, să găsești soluții la tot ce te frământă. O serie de frici legate de sănătatea ta, mai ales de probleme cronice, se pot dizolva acum. Poate primești clarificări în cazul unui diagnostic care te-a speriat. Totuși, cu atât de multe planete în Pești, ai grijă la afecțiunile respiratorii și la starea de agitație mentală. Îți poți pierde concentrarea mai ușor, așa că nu te urca la volan obosit.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Starea de agitație din ultima perioadă se mai dizolvă, dat fiind că Marte părăsește zodia ta. Contextul astrologic se mai detensionează și asta te ajută și pe tine să vezi mai clar lucrurile și să te mai liniștești. O perioadă delicată, când ar fi bine să te odihnești mai mult și să eviți deplasările, este în weekend. Luna, guvernatoarea sănătății tale, formează faza de Lună Plină. Poți fi mai obosit și irascibil și s-ar putea ca ficatul să riposteze. Totodată, ai grijă și la alimentație. Ai  multe planete în Pești, aici unde se formează și conjuncția Jupiter-Neptun. Nu exgereza cu poftele și să faci excese. Profită mai degrabă și începe o dietă mai sănătoasă.

Pești/Ascendent Pești

Tu ești în centrul atenției săptămâna aceasta grație conjuncției Jupiter-Neptun din zodia ta, care aduce vindecare. Poți face schimbări remarcabile în viața ta, mai ales că nu-ți mai lipsește curajul, grație faptului că Marte intră și el aici. Luna Plină te va stimula și ea să renunți la vicii, la dependențe și atașamente toxice. Dacă niște frici ți se amplifică, știi ce ai de făcut ca să scapi de ele. Dacă până acum simțeai că ceva se întâmplă cu tine, că ceva este în neregulă, dar nu știai ce să faci, acum vei primi răspunsul de la Univers. Conexiunea cu Divinitatea este foarte puternică în cazul tău și poți face pași în evoluție. Totuși, dacă nu ai rezolvat o problemă la timpul ei, acum se poate manifesta și vei fi nevoit să o faci.

Urmărește CSID.ro pe Google News