Cum să slăbești repede în această vară: pastila de dietă

Află câteva reguli importante care te pot ajuta să slăbești repede în această vară!
  • Publicat:

Dacă ți-ai propus să slăbești în sezonul cald, ai făcut o alegere foarte bună. În primul rând, ai la dispoziție legume și fructe de sezon. Apoi, pofta de mâncare este redusă pe fondul căldurii. În plus, poți face mișcare în aer liber dimineața devreme sau seara târziu.

Pentru a slăbi, trebuie să respecți câteva reguli. În primul rând, trebuie să eviți complet zahărul, făinoasele și alcoolul. Dar poți consuma ocazional o cupă de sorbet sau două pătrățele de ciocolată neagră!

Dacă vrei să slăbești, trebuie să te hidratezi corect, pentru a evita retenția de lichide! Încearcă să consumi și apă carbogazoasă, aromatizată cu mentă, busuioc sau castravete. Și adaugă puțin oțet din cidru de mere pentru un gust răcoritor și pentru a accelera slăbirea!

Încearcă să umpli jumătate de farfurie cu legume și verdețuri proaspete și un sfert cu pește, un ou fiert sau brânză slabă. Adaugă la toate acestea un cartof copt rece sau două, trei linguri de orez.

Îți poți face și ciorbe răcoritoare de legume, dar nu pune în acestea paste sau cartofi. Fructele se consumă la gustare, nu mai mult de 100 de grame și nu seara.

Regulile acestea funcționează dacă vrei să dai jos un kilogram, două și ești la prima ta dietă.

Dacă ai cure de slăbire în antecedent sau metabolism încetinit pe fondul vârstei mai înaintate, mergi la un medic nutriționist pentru un regim personalizat. Medicul îți va recomanda o serie de analize și investigații pentru a evalua starea organismului. Apoi, îți va calcula un număr optim de calorii de consumat peste zi pentru a stimula procesul de slăbire.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Redactor-şef
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult