Jane Seymour, cunoscută din serialul Dr. Quinn, are la 70 de ani aceeași greutate pe care o avea la 17 ani

  • Publicat:

Jane Seymour, îndrăgita actriță care a interpretat rolul dr. Quinn din serialul celebru al anilor 90, arată excepțional la cei 70 de ani abia împliniți. Actrița se mândrește cu o siluetă de adolescentă.

Ea a mărturisit într-un interviu recent pentru dailymail că are acum aceeași greutate pe care o avea la vârsta de 17 ani, respectiv 50 de kilograme. Mai mult, actrița neagă orice fel de intervenții estetice și spune că nu are nevoie de „ajustări” de acest tip.

Care sunt secretele ei? Pilates, o singură masă pe zi și un pahar de vin cu puțină ciocolată neagră. Aflăm detaliile mai jos.

Jane Seymour și secretele ei de beauty

Frumoasa actriță septuagenară a evitat până acum „îmbunătățirile cosmetice”, spre deosebire de multe alte dive de la Hollywood. „Îmbătrânirea este un proces natural pe care trebuie să îl îmbrățișezi, cu tot ce vine la pachet”, spune Jane.

Nu am făcut injecții cu botox sau acid hialuronic și nu am făcut nicio intervenție chirurgicală estetică. Am nevoie ca fața mea să fie expresivă. Trebuie să îmi joc rolul perfect și chipul meu trebuie să exprime perfect stările și trăirile personajului, astfel încât privitorul să perceapă corect ceea ce vreau să transmit.

Mă simt în continuare sexy. Cred că strălucirea chipului vine din interior, din faptul că încerc să mă mențin sănătoasă. Fac tot posibilul să mă simt bine în pielea mea, în loc să fiu obsedată de trecerea timpului.

Cum își menține silueta Jane Seymour

Actrița spune că secretul corpului ei subțire de adolescentă constă în alimentație sănătoasă și mișcare zilnică.

Ea spune că ia o singură masă pe zi, de regulă compusă din legume, pește, pui și foarte rar vită. Îi plac gustări precum morcovii cruzi și tulpinile de țelină.

Primul lucru pe care îl face dimineața este să își bea cafeaua. După care ține post până la 2 după-amiaza, când ia masa principală a zilei.

În acest interval merge pe jos sau aleargă pe plajă ori face Pilates, alături de partenerul ei de viață, David Green.

Deși mănâncă sănătos și face mișcare zilnic, Jane Seymour insistă că nu este niciodată „la dietă” și este mai degrabă adepta moderației.

Dacă mi-e poftă de ceva seara, mănânc puțină ciocolată neagră, beau un pahar cu vin. Este și asta o masă, nu?, glumește actrița.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”