5 obiceiuri ale femeii care nu va îmbătrâni niciodată

  • Publicat:
5 obiceiuri ale femeii care nu va îmbătrâni niciodată
Sursa foto: shutterstock

Astăzi vom vorbi despre obiceiurile fundamentale de viață care te ajută să rămâi și cu o siluetă frumoasă, dar și cu o personalitate fermecătoare chiar și la bătrânețe. Dacă ții cont de ele, vârsta va fi doar un număr pentru tine! 

Descoperă 5 obiceiuri ale femeii care nu îmbătrânește niciodată!

Iubește-te pe tine

Un obicei atât de rar în ziua de azi, iubirea de sine nu are să nască decât lucruri frumoase. Să te iubești pe tine ca femeie trebuie să fie în natura ta. Să te prețuiești pentru a fi prețuită.

Prioritizează-te, bucură-ți sufletul și vei vedea că și cei din jur vor acționa în consecință!

Citește și: Vârsta mijlocie și întrebările pe care ni le punem

Ai grijă de tine și de aspectul tău

Oricât de banal ar putea părea, este important să te îngrijești: să ții la igienă, să folosești creme, să ajungi la salon sau la cosmetică cel puțin din când în când.

Când ai 20 sau 30 de ani, e posibil ca natura să te ajute, însă la 40+… această neglijență se poate revărsa în cele mai neplăcute consecințe. Atenție, așadar.

Nu îți neglija nici sănătatea

Analizele anuale, precum și cele periodice sunt importante și, pe măsură ce înaintezi în vârstă, sunt vitale. Găsește specialiști de încredere și mergi să te verifici permanent. De asemenea, mănâncă cât mai sănătos și mai curat, ia-ți vitaminele și nutrienții necesari pentru o bună funcționare și evită pe cât posibil lucrurile nocive (alcool, fumat, junk-food etc).

Citește și: Dana Sota, despre îngrijire și frumusețe fără vârstă

Fă mișcare cât mai des

Mișcarea înseamnă viață. Fie că alegi să te plimbi, să faci jogging dimineața sau să mergi la un curs de yoga, de dans sau la înot, sportul trebuie să fie literă de lege.

Atât cât îți permite timpul și energia, preocupă-te de mișcare. Este motorul vieții.

Gândește pozitiv

Culoarea gândurilor tale se va manifesta pe chipul tău mai devreme sau mai târziu. Cu cât vei gândi mai negativ, vei fi mai ursuză sau mai dificilă, cu atât va fi mai distructiv pentru tine.

Zâmbește mai des, găsește motiv de bucurie chiar și în cele mai mărunte lucruri, vezi partea plină a paharului în orice situație de viață și vei vedea că asta se va reflecta și pe chipul tău!

Citește și: Hidratarea: de ce este mai importantă odată cu înaintarea în vârstă?

Surse: Time, CNN, Zero Longevity

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân