Zodiile și sănătatea în săptămâna 22-28 august

  • Publicat:

O saptamană în care pot apărea accidentele sau clasicele răceli din sezonul estival. Racii nu scapă de problemele cu stomacul, pe când Vărsătorii sunt lipsiți de energie. Săptămăna se anunța bună, în general, însă cu atenție către zona alimentară.Zodiile și sănătatea în săptămâna 22-28 august

Zodiile și sănătatea în săptămâna 22-28 august

Previziunile sunt valabile atât pentru nativii zodiilor cât și pentru zodia de ascendent.

BERBEC

Starea ta în general este bună. Dacă problemele minore care apar spre finalul lunii august sunt depășite, te poți considera în forma maximă. Ai energie, așa că profită să faci mișcare, te vei simți grozav! În cazul în care ai succes pe plan profesional, nu exagera cu orele peste program, căci te vei epuiza ușor.

TAUR

Ești liniștit, iar acest lucru se reflectă în starea ta de sănătate! Totuși, dacă te știi cu probleme, ai mai mare grijă la zona gâtului, aceasta ar putea fi predispusă la anumite afecțiuni. Nu uita de sa consumi fructe și legume proaspete!

GEMENI

Persoanele din zodia Gemeni ar trebui să aibă o grijă deosebită la sănătatea lor în această săptămână. Dacă ai o problemă legată de sănătate, atunci nu o ignora și trateaz-o la timp, altfel, mai târziu s-ar putea să ajungi la medic pentru analize amanuntite. Ar fi bine să petreci mai mult timp în natură! Poți practica sporturi de echipă.

RAC

Pentru Raci, există predispoziție catre tulburări gastrice. Pe cât posibil, apelează la mâncarea gătită acasă. De asemenea, ar fi indicat să eviți alcoolul, altfel ai putea avea de suferit din cauza digestiei deficitare. În rest, tonusul tău este foarte bun! Fă sport sau plimbări în parc.

LEU

Leilor li se cere să încetinească ritmul și să se bucure mai mult de viață. Dacă au tot acumulat stres în ultima perioadă, acest lucru e posibil să se observa prin probleme ale pielii, iritații. De asemenea, e indicat să se renunțe la sucuri și cafeină pentru o perioadă, să scadă riscul de migrena și tensiune arterială.

FECIOARĂ

Fecioarele se simt excelent. Ai motivație pentru a face anumite schimbări spre un stil de viață mai bun. Alimentația e recomandate pentru susținerea energiei. Nu uita nici de activitatile fizice care iti vor da un tonus mai bun.

BALANȚĂ

Balanțele trebuie să evite stresul și situațiile tensionate. S-ar putea să simți că duci singur o mare greutate, să te gândești prea mult la aspectele negative ale vieții. Această stare de anxietate e posibil să ducă la anumite probleme de sănătate. Persoanele cu diabet, infecții ale tractului urinar sau rinichi ar trebui să fie mai atente.

SCORPION

Scorpionii au o stare bună de sănătate. Imunitatea este buna. Te vei simți puternic și energic. Singurul aspect la care e recomandat să oferi atenție este tensiunea arterială. Asigură-te că ești deschis la compromisuri,

SĂGETĂTOR

Voi aveti nevoie de odihnă. Este o săptămână foarte bună să mergi într-o vacantă sau măcar să îți iei o zi liberă în care să nu faci absolut nimic. Stresul și tensiunea din ultima perioadă își pun amprenta asupra sănătății tale. Este important, de asemenea, să te hidratezi!

CAPRICORN

E posibil să ai dureri fizice nu doar din cauza unor boli de sezon, ci și din cauza unor boli cronice. Acordă o atenție deosebită rutinei zilnice și alimentației. Ești predispus la dureri de genunchi, boli osoase și sinuzită.

VĂRSĂTOR

Deși nu există nicio problemă majoră de sănătate pentru Vărsători, este posibil să te simți lipsit de energie și vitalitate. Fii mai atent la alimentele pe care le consumi. E posibil să apară un mic accident în timpul unei călătorii, așa că aveți grijă daca pleci în deplasare.

PEȘTI

Problemele de sănătate pe termen lung sunt în sfârșit rezolvate până la sfârșitul lunii. Dacă ai fost pe o listă de așteptare, în sfârșit îți vine rândul, iar rezultatele par promițătoare. Evită să mânânci din surse necunoscute și ocolește zaharul, căci nu îți va face bine in această perioadă.

Urmărește CSID.ro pe Google News