Strugurii îngraşă? Vezi ce beneficii şi câte calorii au strugurii

Câte calorii au strugurii şi ce beneficii au pentru sănătate. Află dacă strugurii pot fi consumaţi de persoanele diabetice.

E sezonul lor, al strugurilor! Aşa că hai să profităm de aceste bobiţe parfumate şi zemoase, ale căror beneficii sunt nenumărate, datorită conţinutului ridicat de antioxidanţi şi substanţe nutritive esenţiale.

Inclusiv persoanele diabetice pot mânca fără probleme struguri, pentru că au un indice glicemic redus şi nu afectează în nici un fel glicemia. Desigur, totul cu măsură!


Verzi, roşii sau rozalii, strugurii sunt excelente surse de resveratrol, o substanţă considerată de francezi „elixirul tinereţii”, deoarece reduce în mod natural inflamaţiile din corp, protejându-l astfel de tot felul de boli, chiar şi de cancer.

Descoperă mai jos 10 beneficii ale consumului de struguri pentru sănătatea ta!

Pagina 1 din 2
Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice