Mihaela Bilic: “Tristeţea nu se tratează cu mâncare!”

De la ultima întâlnire cu Mihaela Bilic privesc cu alţi ochi oamenii de pe stradă. Chiar şi oamenii din jurul meu. Evident, mă privesc altfel şi pe mine. De ce spun asta, mai ales că fiecare întâlnire cu un nutriţionist se lasă cu învăţăminte? Ei bine, de data asta nu am aflat doar o listă de alimente bune pentru sănătate şi ce trebuie să faci pentru a slăbi, ci am “pătruns” în sufletul celor cu kilograme în plus.

De la ultima întâlnire cu Mihaela Bilic privesc cu alţi ochi oamenii de pe stradă. Chiar şi oamenii din jurul meu.

Evident, mă privesc altfel şi pe mine. De ce spun asta, mai ales că fiecare întâlnire cu un nutriţionist se lasă cu învăţăminte?

Ei bine, de data asta nu am aflat doar o listă de alimente bune pentru sănătate şi ce trebuie să faci pentru a slăbi, ci am “pătruns” în sufletul celor cu kilograme în plus.


Îmi aduc aminte că în copilărie, primeam ciocolată la ocazii speciale – clar pentru a celebra o reuşită. Şi niciodată o ciocolată întreagă, doar 4 pătrăţele. Mai târziu, în liceu, când puteam cumpăra şi decide în privinţa dietei mele m-am surprins că după ce luasem un 4 la matematică, mi-am cumpărat o ciocolată cu alune şi am mâncat-o pe toată. Recompensa pentru reuşite devenise hrana învinşilor.

Pagina 1 din 2