Motivează-te să faci sport!

Ştii că trebuie să faci măcar câteva minute de sport în fiecare zi, dar câteodată parcă nu îţi vine să te ridici de pe canapea, sau să te trezeşti mai devreme ca să apuci să alergi înainte să mergi la muncă.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Motivează-te să faci sport!

Ştii că trebuie să faci măcar câteva minute de sport în fiecare zi, dar câteodată parcă nu îţi vine să te ridici de pe canapea, sau să te trezeşti mai devreme ca să apuci să alergi înainte să mergi la muncă.

În plus, ai impresia că oricât ai încerca şi ori câte ture de stadion ai alerga, rezultatele nu par să se vadă.

Iată câteva trucuri care te vor ajuta să obţii mai repede şi mai uşor ce îţi doreşti: un corp perfect!

Învaţă să meditezi! Te vei simţi mai relaxată şi mai plină de energie după doar 10 minute!

Setează-ţi ţeluri realiste! Fă lucrurile pas cu pas. Nu încerca să obţii pătrăţele într-o zi. Nu vei reuşi. „Roma nu a fost construită într-o zi!”. Ia lucrurile încet şi vei vedea că rezultatele nu vor întârzia să apară!

Formează-ţi obiceiuri noi! Acelaşi loc, aceeaşi oră, aşa funcţionează un obicei. Alege o perioadă din zi când ai destul timp pentru a merge la sală, de exemplu, şi încearcă să respecţi acest orar!

Foloseşte-ţi imaginaţia! S-a dovedit că exersarea mişcărilor în gând poate să facă antrenamentul în sine mult mai eficient! Încearcă şi tu, măcar o dată!

Distrează-te! Sportul nu ar trebui să fie o povară ci, din contră, o distracţie! Alege o activitate care îţi face plăcere (inot, jogging, fitness etc) şi vei vedea că antrenamentul zilnic va fi floare-la-ureche!

Fă din sport un mod de viaţă! Nu te gândi că o faci ca să slăbeşti, ca să obţii pătrăţele sau fese perfecte. Imaginează-ţi că e un lucru vital – pentru că este – şi transformă sportul într-un element la care să nu poţi să renunţi niciodată (cum ar fi mâncarea sau apa)!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”