Dieta cu sucuri naturale: un mod rapid şi sănătos de a slăbi!

Dacă îţi doreşti să te simţi mai suplă, mai sănătoasă şi mai plină de viaţă, atunci “Dieta cu sucuri naturale” este pentru tine!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Dieta cu sucuri naturale: un mod rapid şi sănătos de a slăbi!

Dacă îţi doreşti să te simţi mai suplă, mai sănătoasă şi mai plină de viaţă, atunci  “Dieta cu sucuri naturale” este pentru tine!

Pentru că te-ai săturat de diete restrictive, regimuri care te obligă să renunţi la alimentele tale preferate şi mituri conform cărora “foamea” duce la slăbire, este momentul să încerci o abordare diferită, una care să funcţioneze cu adevărat!

De ce să urmezi dieta cu sucuri naturale?

Sucurile proaspete detoxifiază – conţinutul lor bogat în apă ajută la hidratarea corpului şi îl curăţă de toxine. Ele conţin anumiţi compuşi, cum ar fi acidul citric şi cel malic, pectină şi clorofilă, care absorb grăsimile şi toxinele din sistemul digestiv. Toate acestea te ajută, desigur, să slăbeşti!

Sucurile oferă, de asemenea, vitamine, minerale, fitonutrienţi şi aminoacizi pentru o stare de sănătate cât mai bună. Bogate în antioxidanţi, protejează împotriva radicalilor liberi dăunători şi ajută la îmbunătăţirea funcţiei ficatului.

Sucurile sunt bogate şi în enzime, care stimulează digestia ţi absorbţia nutrienţilor, generând energie şi stimulând metabolismul.

Cum funcţionează dieta cu sucuri?

Pe lângă faptul că asigură corpului toţi nutrienţii necesari pentru a slăbi, aceasta stimulează funcţiile digestive şi hepatice prin două metode menite să contribuie la pierderea în greutate. În primul rând, reduce cantitatea de toxine la care este expus organismul. Apoi, oferă nutrienţi care fac ca aparatul digestive să funcţioneze la nivel optim.

Beneficiile dietei cu sucuri naturale

Includerea sucurilor proaspete în dietă întăreşte abilitatea de detoxifiere şi de vindecare a corpului, oferindu-ţi următoarele beneficii uimitoare:

  • Vei slăbi
  • Vei scăpa de celulită şi de balonare
  • Îţi vei îmbunătăţi digestia
  • Vei avea mai multă energie şi vitalitate
  • Vei avea un ten mai curat şi mai luminos şi păr şi unghii mai sănătoase
  • Vei suferii mai puţine infecţii, precum răceli sau gripe
  • Îţi va scădea tensiunea arterial
  • Vei avea o minte mai limpede şi o putere mai bună de concentrare

Christine Bailey, autoarea cărţii “Dieta cu sucuri naturale” (Editura Litera, 37.42 lei) îţi oferă în această carte o sută de reţete delicioase şi îţi arată cât de uşor poate să fie să slăbeşti şi, în acelaşi timp, să-i dăruieşti corpului tău o uimitoare îmbunătăţire a stării de sănătate.

Oricare ţi-ar fi ţelurile privind starea de sănătate şi numărul de kilograme de care vrei să scapi, cartea conţine un program perfect în acest sens. Dacă vrei să îţi accelerezi programul de slăbit începe cu “Explozia sucurilor de weekend”. Dacă vrei ceva mai constant şi mai susţinut, încearcă “Săptămâna sucurilor”, un plan zilnic de mese uşoare şi sucuri delicioase, care te va ajuta să scapi de kilogramele în plus în doar şapte zile. Dacă urmăreşti o strategie pe termen lung, atunci planul “Sucuri pentru toată viaţa” este cu siguranţă potrivit pentru tine!

“Dieta cu sucuri naturale” conţine o sută de sucuri numai bune pentru tine, care te vor face să te simţi extraordinar într-un timp foarte scurt!

Activitatea, nivelul de stress, greutatea actual şi rigoarea cu care vei urma dieta vor influenţa numărul de kilograme pe care le vei da jos. Şi nu uita: să arăţi grozav înseamnă să fii mai suplă, mai sănătoasă şi mai tânără!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”