Gwyneth Paltrow ne spune secretul unui corp de invidiat! [GALERIE FOTO]

Vedeta trilogiei Iron Man şi laureată a premiului Oscar pentru “Cea mai bună actriţă” în 1999, Gwyneth Paltrow, este cunoscută pentru dietele ei stricte şi antrenamentele riguroase datorită cărora, la vârsta de 40 de ani, nu are nici un semn de celulită sau de riduri.
  • Publicat:

Vedeta trilogiei Iron Man şi laureată a premiului Oscar pentru “Cea mai bună actriţă” în 1999, Gwyneth Paltrow, este cunoscută pentru dietele ei stricte şi antrenamentele riguroase datorită cărora, la vârsta de 42 de ani, nu are nici un semn de celulită sau de riduri.

Mamă a doi copii, aceasta dezvăluie secretul corpului său fantastic şi importanţa pe care o are disciplina în urmarea exerciţiilor fizice de dimineaţă!


Vedeta este un mare fan al lui Tracy Anderson, antrenoarea de fitness a starurilor de la Hollywood, printre care se numără Madonna şi Shakira. Acum, fosta dansatoare, Tracy Anderson, şi Gwyneth sunt partenere de afaceri. Împreună au scos patru DVD-uri cu exerciţii, fiecare dintre ele fiind vândute în 20.000 de copii în Marea Britanie, şi o carte “Slabeşti în 30 de zile cu Tracy Anderson”.

Gwyneth afirmă că această colaborare cu Tracy i-a schimbat în totalitate corpul. „Încă din prima zi în care am început să lucrez cu Stacy a fost dificil să îmi găsesc o motivaţie. Ea m-a sfătuit să mă gândesc la exerciţii ca la o rutină zilnică, aşa cum este spălatul dinţilor, pentru a nu-mi distrage atenţia. Acum exerciţiile au devenit o parte din viaţa mea”, mărturiseşte vedeta.

„Suntem prea sedentari, nu mai facem deloc mişcare!”

Actriţa este de părere că mişcarea şi tonusul muscular sunt principalele căi prin care putem stimula metabolismul şi prin care ne putem menţine greutatea în limitele normale. Toate bolile moderne, obezitatea, diabetul, bolile cardiace – toate sunt un rezultat al lipsei de mişcare, specifice omului de birou, nevoit să stea nemişcat ore bune pe scaun şi care seara preferă să se uite la un film decât să facă o tură de alergare în parc.

De asemenea, este foarte important să cereţi ajutorul specialistului atunci când corpul vă semnalează că ceva nu este în regulă. Gwyneth mărturiseşte că, după un program extenuant la filmări, se simţea obosită şi slăbită iar după o vizită la medic a aflat că este anemică, are lipsă de vitamina D în corp şi este foarte stresată.
Medicul i-a recomandat o dietă fără cafea, alcool, zahăr, ouă, grâu, carne şi alimente procesate şi a ajutat-o să-şi detoxifieze corpul. Aceasta crede că oricine ar trebui să facă acest lucru.

Cu toate acestea, n-a fost avertizată de pericole: “La 20 de ani am ţinut o dietă de detoxifiere numită Master Cleanse, pe bază de limonadă, care mi-a dat halucinaţii după doar 10 zile. Fiţi conştienţi de faptul că o detoxifiere incorectă poate afecta metabolismul şi poate duce la kilograme în plus pe viitor.”

„Înfometarea nu este calea spre slăbire!”

Pentru a nu ne abate de la planul dietei, Gwyneth ne sfătuieşte să avem mereu la îndemână alimente sănătoase.
Actriţa iubeşte dressing-urile sănătoase pentru salate, preferatul ei fiind cel mexican făcut în casă din iaurt de capră, ardei iute roşu sau verde, coriandru şi miere, pe care le păstrează în frigider pentru restul săptămânii şi apoi le toarnă peste salate şi pui.

Când vine vorba de ţinerea sub control a greutăţii, Gwyneth crede că este mult mai important şi relevant să te măsori cu un centimetru de croitorie decât să te urci pe cântar.

Cu toate acestea, actriţa recunoaşte că o dietă echilibrată care include şi câteva tentaţii cărora să le cădem pradă este cheia unui stil de viaţă sănătos. “Obişnuiesc să servesc săptămânal un pahar cu vin roşu şi să fumez o ţigară. Astfel de momente îmi permit să scot la iveală latura mea obraznică şi le iubesc pentru că ele sunt acele tentaţii în care trebuie să mai cazi din când în când. Acest echilibru te menţine în viaţă. Trebuie să-ţi trăieşti viaţa, în cele din urmă”, a adăugat Gwyneth.

Sursa foto: listal.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan