Gwyneth Paltrow ne spune secretul unui corp de invidiat! [GALERIE FOTO]

Vedeta trilogiei Iron Man şi laureată a premiului Oscar pentru “Cea mai bună actriţă” în 1999, Gwyneth Paltrow, este cunoscută pentru dietele ei stricte şi antrenamentele riguroase datorită cărora, la vârsta de 40 de ani, nu are nici un semn de celulită sau de riduri.

Vedeta trilogiei Iron Man şi laureată a premiului Oscar pentru “Cea mai bună actriţă” în 1999, Gwyneth Paltrow, este cunoscută pentru dietele ei stricte şi antrenamentele riguroase datorită cărora, la vârsta de 42 de ani, nu are nici un semn de celulită sau de riduri.

Mamă a doi copii, aceasta dezvăluie secretul corpului său fantastic şi importanţa pe care o are disciplina în urmarea exerciţiilor fizice de dimineaţă!


Vedeta este un mare fan al lui Tracy Anderson, antrenoarea de fitness a starurilor de la Hollywood, printre care se numără Madonna şi Shakira. Acum, fosta dansatoare, Tracy Anderson, şi Gwyneth sunt partenere de afaceri. Împreună au scos patru DVD-uri cu exerciţii, fiecare dintre ele fiind vândute în 20.000 de copii în Marea Britanie, şi o carte “Slabeşti în 30 de zile cu Tracy Anderson”.

Pagina 1 din 2