Gwyneth Paltrow susţine că dieta i-a transformat total viaţa conjugală

Actriţa în vârstă de 40 de ani, care are 2 copii cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, - o fetiţă, Apple, de 9 ani şi un băieţel, Moses, de 7 ani, - susţine că momentul în care s-a decis să urmezeo dietă drastică a fost crucial pentru căsnicia ei.
  • Publicat:
Gwyneth Paltrow susţine că dieta i-a transformat total viaţa conjugală

Actriţa în vârstă de 40 de ani, care are 2 copii cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, – o fetiţă, Apple, de 9 ani şi un băieţel, Moses, de 7 ani, – susţine că momentul în care s-a decis să urmezeo dietă drastică a fost crucial pentru căsnicia ei.

Cu câţiva ani în urmă, Gwyneth a renunţat la produse pe bază de grâu, lactate, zahăr şi la toate alimentele procesate. Efectul? „Te simţi mai uşoară, iar emoţiile devin pozitive.

Înainte simţeam că am înăuntrul meu o cantitate extremă de furie nemotivată.  (…)”, a explicat Gwyneth care suţine că dieta care i-a detoxificat organismul a ajutat-o să fie mai împăcată cu ea însăşi şi să-şi îmbunătăţească relaţia cu soţul.

În trecut, se pare că actriţa apela la pastile şi alcool pentru a-şi rezolva problemele emoţionale. Astăzi, apelează la această dietă de 2 – 3 ori pe an.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”