Cameon Diaz s-a lăsat pe mâinile lui Gwyneth Paltrow

Actriţa Gwyneth Paltrow a ajuns să fie consultantul personal al colegei Cameron Diaz, căreia îi dă sfatui începând cu relaţiile cu bărbaţii, şi terminând cu modalitatea de administrare a finanţelor.
  • Publicat:
Cameon Diaz s-a lăsat pe mâinile lui Gwyneth Paltrow

Actriţa Gwyneth Paltrow a ajuns să fie consultantul personal al colegei Cameron Diaz, căreia îi dă sfaturi începând cu relaţiile cu bărbaţii şi terminând cu modalitatea de administrare a finanţelor.

Gwyneth Paltrow (40 de ani) este modelul multora dintre celebrităţile de rang internaţional. Astfel, după ce Rihanna a declarat anul trecut că este obsedată de ea şi că îşi doreşte să-i păşească pe urme în privinţa stilului de viaţă ordonat, acum este rândul lui Cameron Diaz (40 de ani) să ia lecţii.

„Gwyneth i-a ordonat totul, de la finanţe până la relaţii. Mai mult, a forţat-o să renunţe la sex timp de un an, motivând că bărbaţii îi distrag atenţia”, ar fi declarat o sursă apropiată celor două actriţe pentru publicaţia The Sun, iar Daily Mail a confirmat acest lucru: „Paltrow, vedeta din „Iron Man”, o ajută pe prietena ei – care a împlinit 40 de ani în august anul trecut – să ia câteva decizii majore şi a sfătuit-o să renunţe pentru o perioadă să se mai implice într-o relaţie cu un bărbat, deoarece se pare că, în ultima perioadă, legăturile amoroase ale acesteia nu au fost deloc constructive, ba, mai mult, au împiedicat-o să se concentreze asupra ei şi a carierei sale”, citează MEDIAFAX.

Cele două sunt prietene foarte bune, iar Gwyneth se comportă într-o manieră protectoare cu Cameron a cărei viaţă a intrat puţin în impas. Actriţa este tristă din pricina faptului că este singură de ceva vreme, relaţiile ei cu bărbaţii aflându-se în prezent într-un punct mort.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân