Cameon Diaz s-a lăsat pe mâinile lui Gwyneth Paltrow

Actriţa Gwyneth Paltrow a ajuns să fie consultantul personal al colegei Cameron Diaz, căreia îi dă sfatui începând cu relaţiile cu bărbaţii, şi terminând cu modalitatea de administrare a finanţelor.
Autor: Elena Nistor
Cameon Diaz s-a lăsat pe mâinile lui Gwyneth Paltrow

Actriţa Gwyneth Paltrow a ajuns să fie consultantul personal al colegei Cameron Diaz, căreia îi dă sfaturi începând cu relaţiile cu bărbaţii şi terminând cu modalitatea de administrare a finanţelor.

Gwyneth Paltrow (40 de ani) este modelul multora dintre celebrităţile de rang internaţional. Astfel, după ce Rihanna a declarat anul trecut că este obsedată de ea şi că îşi doreşte să-i păşească pe urme în privinţa stilului de viaţă ordonat, acum este rândul lui Cameron Diaz (40 de ani) să ia lecţii.

„Gwyneth i-a ordonat totul, de la finanţe până la relaţii. Mai mult, a forţat-o să renunţe la sex timp de un an, motivând că bărbaţii îi distrag atenţia”, ar fi declarat o sursă apropiată celor două actriţe pentru publicaţia The Sun, iar Daily Mail a confirmat acest lucru: „Paltrow, vedeta din „Iron Man”, o ajută pe prietena ei – care a împlinit 40 de ani în august anul trecut – să ia câteva decizii majore şi a sfătuit-o să renunţe pentru o perioadă să se mai implice într-o relaţie cu un bărbat, deoarece se pare că, în ultima perioadă, legăturile amoroase ale acesteia nu au fost deloc constructive, ba, mai mult, au împiedicat-o să se concentreze asupra ei şi a carierei sale”, citează MEDIAFAX.

Cele două sunt prietene foarte bune, iar Gwyneth se comportă într-o manieră protectoare cu Cameron a cărei viaţă a intrat puţin în impas. Actriţa este tristă din pricina faptului că este singură de ceva vreme, relaţiile ei cu bărbaţii aflându-se în prezent într-un punct mort.