Gwyneth Paltrow, pentru o zi psiholog

Ieri, cu ocazia celebrei sărbători Valentine’s Day, Gwyneth Paltrow a devenit "mama răniţilor", oferindu-le sprijin celor care au fost singuri.
  • Publicat:
Gwyneth Paltrow, pentru o zi psiholog

Ieri, cu ocazia celebrei sărbători Valentine’s Day, Gwyneth Paltrow a devenit „mama răniţilor”, oferindu-le sprijin celor care au fost singuri.

Actriţa a trimis un newsletter special pentru cei care nu sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor, prin intermediul site-ului său personal care goop.com.


„Ultima dată, de Valentine’s Day, am dat sfaturi pentru cuplurile îndrăgostite. Dar dacă eşti singur/ă în acest an? Sau dacă ai pierdut persoana iubită din cauza unui divorţ, unui deces sau a unei despărţiri?

În acest caz, Valentine’s Day nu este decât o sărbătoare nenorocită care să-ţi amintească ceea ce nu mai ai. Aşa că ne-am decis să căutăm moduri pentru a îndulci cât de puţin această zi. De exemplu: găteşte-ţi o cină decadentă, pentru o singură persoană şi, după aceasta poţi să şi plângi puţin, pentru că suferinţa nu este niciodată în van, întotdauna ai ceva de învăţat. Vă îmbrăţişez şi vă pup, gp”, a transmis vedeta celor singuri.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan