Helen Mirren – Diva care sfidează bătrâneţea! [GALERIE FOTO]

O cunoaşte şi o admiră o lume întreagă, este laureată e premiului Oscar şi rolul Reginei Elisabeta a Angliei i-a venit ca o mănuşă. Ghici ciupercă cine-i?
01.08.2014

O cunoaşte şi o admiră o lume întreagă, este laureată e premiului Oscar şi rolul Reginei Elisabeta a Angliei i-a venit ca o mănuşă. Ghici ciupercă cine-i?

Helen Mirren. Actriţa britanică care la vârsta de 69 de ani reuşeşte încă să ne uimească prin modul impecabil în care arată.

Deşi a trecut de prima tinereţe, de fapt, şi de a doua, actriţa britanică este la fel de frumoasă şi radiantă ca şi în momentul când a debutat în cinematografie.

Naturală, graţioasă şi, în acelaşi timp, extrem de sofisticată, Helen Mirren ne dezvăluie câteva din secretele ei pentru frumuseţe!

În primul rând, diva recunoaşte că nu se desparte aproape niciodată de pantofii cu toc. “Tocurile înalte îmi conferă o postură graţioasă, picioare lungi şi un look minunat!” spune Helen. Făcând o glumă, actriţa recunoaşte: “obişnuiam să îmi cumpăr pantofi cu toc cât mai înalt, pe care îi găseam doar în magazinele cu costumaţii de striperiţe. Acum, însă, se găsesc peste tot, ceea ce este un dezavantaj, căci toată lumea îmi foloseşte acum secretul”.

Când a fost întrebată dacă face sport, frumoasa actriţă recunoaşte că este destul de leneşă şi că face doar exerciţii uşoare, timp 15 minute în fiecare zi. “Pe măsură ce îmbătrâneşti, trebuie să îţi păstrezi energia cu toată forţa. Sunt leneşă, dar ştiu că sportul este important, aşa că mă rezum la câteva minute în fiecare zi”, spune Helen.

Nici dieta nu îi dă mari bătăi de cap, actriţa recunoscând că nu ţine regimuri stricte, dar nici nu mănâncă fast-food în fiecare zi. “Toată viaţa am oscilat cu 10 kilograme. Încă pot să port hainele de acum 20 de ani. Am învăţat că atunci când îmbătrâneşti, corpul tău nu mai arată atât de bine dacă eşti slabă. De aceea, încerc să am o dietă echilibrată, să mănânc sănătos, dar să nu mă abţin de la lucrurile care îmi plac”.

Când vine vorba de coafură şi machiaj, actriţa ne dezvăluie că se tunde şi se vopseşte singură, acasă. Preferă părul scurt, lăsat liber sau prins într-o simplă coadă de cal.

Cât despre machiaj, Helen spune că secretul pentru a arăta bine este un machiaj bun. “De obicei, aleg un look minimalist, natural, constând doar în fond de ten şi ruj roşu”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Roşcatele sunt la putere! GALERIE FOTO
Roşcatele sunt la putere! GALERIE FOTO
Recomandare video
Salată cu paste și jambon de curcan
Recomandări: