Roşcatele sunt la putere! GALERIE FOTO

Doamnelor, domnilor, se poartă ROŞCATELE! Însă nu oricine poate adopta această culoare excentrică, deoarece există câteva reguli ce trebuie respectate înainte de a lua decizia de a-ţi schimba culoarea părului.

Doamnelor, domnilor, se poartă ROŞCATELE! 

Însă nu oricine poate adopta această culoare excentrică, deoarece există câteva reguli ce trebuie respectate înainte de a lua decizia de a-ţi schimba culoarea părului.

În primul rând, dacă ai tenul închis la culoare este indicat să eviţi nuanţele de roşcat, acestea potrivindu-se mai degrabă tenului cald, cu uşoare tendinţe spre culoare piersicii, şi tenului rece, cu tente rozalii.

Intră în GALERIA FOTO şi vezi ce nuanţe de roşcat au ales vedetele şi ce coafură au adaptat culorii de foc a podoabei capilare:

Pagina 1 din 2
Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă