Roşcatele sunt la putere! GALERIE FOTO

Doamnelor, domnilor, se poartă ROŞCATELE! Însă nu oricine poate adopta această culoare excentrică, deoarece există câteva reguli ce trebuie respectate înainte de a lua decizia de a-ţi schimba culoarea părului.
12.08.2014

Doamnelor, domnilor, se poartă ROŞCATELE! 

Însă nu oricine poate adopta această culoare excentrică, deoarece există câteva reguli ce trebuie respectate înainte de a lua decizia de a-ţi schimba culoarea părului.

În primul rând, dacă ai tenul închis la culoare este indicat să eviţi nuanţele de roşcat, acestea potrivindu-se mai degrabă tenului cald, cu uşoare tendinţe spre culoare piersicii, şi tenului rece, cu tente rozalii.

Intră în GALERIA FOTO şi vezi ce nuanţe de roşcat au ales vedetele şi ce coafură au adaptat culorii de foc a podoabei capilare:

Dacă nu te simţi pregătită să schimbi cu totul nuanţa părului, poţi face un exerciţiu pregătitor. Mai exact, apelează la şuviţele subţiri de nuanţă arămie sau foloseşte şampoane cu reflexii, care păstrează nota de naturaleţe. 

De asemenea, dacă vrei să fii neapărat roşcată dar ţi-e teamă că o să-ţi distrugi părul prin decapaj şi vopsiri repetate, încearcă Henna, o plantă cu proprietăţi puternice de colorare care se găseşte în orice supermarket, dar care are în acelaşi timp efect de întărire a firului de păr.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați ... citește mai mult
Recomandare video
Raed Arafat, despre moarte: „Sper să vină cât mai târziu”
Recomandări: