Zodiile și sănătatea: Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie

  • Publicat:
  • Actualizat:

Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie

Săptămâna aceasta avem parte de o Lună Nouă care se petrece în zodia Berbec și care vine cu o energie puternică și revitalizantă. Această lunație îl va activa, însă, și pe Chiron, un asteroid care vorbește despre rănile noastre, dar ne oferă și soluții de vindecare. Aceste soluții vin din zona homeopată, naturistă, alternativă, mai mult decât din zona medicinii clasice, de aceea este ideal să combinăm tratamentele. Astfel, săptămâna aceasta ne putem confrunta cu anumite vulnerabilități în scopul conștientizării și vindecării lor. La modul general, putem fi mai agitați și zona capului este mai sensibilă.

Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodia în care v-ați născut, cât și pentru zodia de ascendent.

Berbec/Ascendent Berbec

Marți, miercuri și joi fii mai atent la starea de sănătate. Te poți confrunta cu oboseală, stări de irascibilitate și insomnii. Nu sunt excluse nici durerile de cap, arsurile și febra. O atenție deosebită trebuie să o aibă cei care se confruntă cu afecțiuni cronice. Dacă simți că ceva este în neregulă, nu ezita să mergi la un psiholog sau la un energoterapeut. De asemenea, combină cu încredere tratamentele clasice cu remediile alternative. Luna Nouă din zodia ta te energizează și te face să fii mult mai preocupat de sănătatea ta, de stilul de viață și de obținerea unei stări de bine. Poți vindeca răni mai vechi, mai ales de natură emoțională.

Taur/Ascendent Taur

Venus, guvernatoarea ta, se află în conjuncție cu Saturn, planeta limitărilor, așa că s-ar putea să nu te simți în largul tău și nici să nu debordezi de entuziasm, cu atât mai mult cu cât și Luna Nouă se formează în sectorul sănătății tale. S-ar putea să te confrunți cu frici și vulnerabilități vechi, însă vei da dovadă și de putere mentală să le depășești, așa că ar trebui să nu te lași copleșit de ele, ci să cauți soluții. Și pentru tine, remediile pot veni din zona medicinii alternative. Pe de altă parte, ai mare grijă la stresul profesional și la cum îl administrezi, dar mai ales la modul în care-ți organizezi responsabilitățile. De acest aspect poate depinde starea ta generală în aceste zile. Sâmbătă și duminică vei fi mult mai energic și mai dispus să lași problemele trecutului în spate. Te poți desprinde inclusiv de un viciu.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Săptămâna aceasta poți mai confuz și mai obosit, mai ales dacă ai multe de făcut și stai pe drumuri. Te poți confrunta cu nevralgii, palpitații și stări de agitație mentală, de aceea ar trebui să te odihnești mai mult. O atenție mai mare trebuie să o aibă persoanele care se confruntă cu varice și artrită. Pe de altă parte, nu sunt deloc bine aspectate călătoriile, așa că dacă ai ceva în plan, fie o faci cu mai multă responsabilitate, fie amâni pentru o altă dată. Mercur, guvernatorul tău, se apropie de Soare și s-ar putea să te simți mai sleit de puteri, însă în weekend, atunci când va forma conjuncție, te vei simți complet revitalizat. Vei avea suficientă energie să ieși cu prietenii și să te distrezi.

Rac/Ascendent Rac

Nivelul de stres este foarte mare în această săptămână și cauzele pot fi de natură profesională. Dacă nu-ți poți lua concediu, cel puțin nu-ți lua nici sarcini suplimentare și noi responsabilități. În funcție de vârstă, s-ar putea să te confrunți cu unele probleme legate de oase, articulații, piele sau dinți, de aceea fii mai atent la acțiunile întreprinse și tratează din timp ceea ce deja te deranjează. Totodată, ai grijă la persoanele cu care te înconjori pentru că unele dintre acestea te pot seca de energie.

Leii, Fecioarele și Balanțele trebuie să se ferească de excese

Leu/ Ascendent Leu

Soarele, guvernatorul tău, va participa la Luna Nouă și întreg contextul îți va aduce energie, vitalitate și spontaneitate. În plus, și Saturn, guvernatorul sănătății tale, va forma o conjuncție cu Venus, semn că se poate îmbunătăți starea generală și te poți recupera mai ușor, dacă ai avut probleme. O călătorie te poate relaxa acum mai mult decât ți-ai închipui. Pe de altă parte, nu exagera cu distracțiile pentru că ficatul s-ar putea să riposteze, mai ales dacă este deja o zonă vulnerabilă. Ai grijă la excesele alimentare și la medicamentele pe care le ei, să nu te duci dintr-o extremă într-alta.

Fecioară/Ascendent Fecioară

În sectorul sănătății tale se va forma o conjuncție între Venus și Saturn, aspect care poate aduce îmbunătățirea stării generale, mai ales dacă te-ai confruntat cu probleme până acum. Posibil să vezi rezultatul unui tratament început, însă evită să dramatizezi și să devii ipohondru, mai ales către final de săptămână, când se formează Luna Nouă. Posibil să nu poți face tot ce ți-ai dorit și ar fi bine să înțelegi că nu se schimbă nimic de pe o zi pe alta. Dacă ai început o dietă sau ți-ai schimbat stilul de viață, ai răbdare pentru că vei vedea și rezultatele. Mai multă grijă la problemele de natură ginecologică și urologică.

Balanță/Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, este în conjuncție cu Saturn, planeta limitărilor, așa că nu te îngrijora dacă nu te simți în apele tale. Poți trăi sentimente de tristețe, neîmplinire și ar trebui să faci un efort și să te dedici hobby-urilor tale, să faci exact ceea ce te face fericit cu adevărat. Pe de altă parte, bea mai multă apă, hidratează-te și ai grijă la problemele cu rinichii, mai ales dacă sunt recurente. O grijă deosebită trebuie să o aibă și cei care se confruntă cu psoriazis pentru că pe acest fond se poate declanșa sau agrava.

Luna nouă favorizează vindecarea prin medicină alternativă

Scorpion/Ascendent Scorpion

Venus, guvernatoarea sănătății tale, este în conjuncție cu Saturn, planeta limitărilor, așa că s-ar putea să te simți mai îngândurat, să simți o apăsare emoțională și să nu ai chef de nimic. Acest context te poate responsabiliza foarte mult față de probleme vechi de sănătate lăsate nerezolvate, inclusiv traume emoționale ascunse. Luna Nouă se petrece în sectorul sănătății tale și te îndeamnă la un nou stil de viață, la adoptarea unei noi rutine poate a unei diete. Este un moment bun pentru detoxifiere cu ajutorul postului. Te poți confrunta cu stări de anxietate, tulburări digestive, de aceea este foarte important să ai grijă la stres și alimentație. Ține cont că remediile pot veni din zona medicinei alternative, așa că nu ezita să apelezi și la astfel de tratamente.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Este o săptămână relativ bună pentru tine, însă trebuie să ai grijă la deplasările pe care le faci pentru că neatenția te poate costa. S-ar putea să întâmpini unele probleme dacă pleci la drum și poate ar fi mai bine să amâni. Nativii care se știu cu probleme de natură cardiovasculară sau cu diferite afecțiuni ale coloanei vertebrale și ale splinei, de asemenea, trebuie să fie mai prudenți acum, deoarece sunt vulnerabilități care se pot manifesta. În weekend încearcă să te odihnești mai mult și să nu-ți planifici nimic.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, se va afla în conjuncție cu Venus, iar acest aspect te poate face mai puțin rigid și mai dornic de distracții și relaxare. Chiar dacă vei scoate bani din buzunar pentru plăcerile tale, va merita să ți le satisfaci. În schimb, ai grijă la alimentație și nu face excese. S-ar putea ca unii nativi să se confrunte cu dureri de stomac sau în zona pieptului, inclusiv a sânilor, de aceea o vizită la medic le va fi de ajutor. Profită de weekend și petrece timp cu cei dragi sau dedică-te hobby-urilor tale. Starea de spirit se va îmbunătăți.

Vărsătorii și Peștii pot avea insomnii

Vărsător/Ascendent Vărsător

Conjuncția Venus-Saturn se va petrece în zodia ta și te va responsabiliza foarte mult cu privire la stilul tău de viață. Vei observa că ești mai deschis la distracții și mai dornic să-ți îndeplinești dorințe, dar și că te poți detașa mai ușor de trecut și de ceea ce nu te face fericit. Ai mai multă grijă de tine și acordă-ți mai multă atenție. De asemenea, ai mai multă grijă și la deplasări, la afecțiunile respiratorii și la stările de agitație mentală care-ți pot aduce inclusiv insomnii.

Pești/Ascendent Pești

S-ar putea să fii mai predispus la introspecție în prima parte a săptămânii, când Venus va fi în conjuncție cu Saturn în sectorul sănătății tale. Acest aspect îți aduce ocazia să-ți ameliorezi o problemă de sănătate mai veche sau deja cronicizată. Este un moment bun și să de detașezi de frici sau să scapi de un viciu. O atenție deosebită în aceste zile trebuie să o acorzi tiroidei sau problemelor de natură hormonală. De asemenea, pentru a evita neplăcerile care se pot manifesta în zona gâtului, spune ceea ce ai de spus și nu ține în tine.

Urmărește CSID.ro pe Google News