Fructele care o ajută pe Victoria Beckham să slăbească

Victoria Beckham, fosta membră a trupei Spice Girls, devenită ulterior creatoare de modă, a declarat recent pe contul ei de Twitter că este "obsedată de fructele de
  • Publicat:
  • Actualizat:
Fructele care o ajută pe Victoria Beckham să slăbească

Victoria Beckham, fosta membră a trupei Spice Girls, devenită ulterior creatoare de modă, a declarat recent pe contul ei de Twitter că este „obsedată de fructele de acai” datorită proprietăţilor lor antioxidante şi de favorizare a pierderii în greutate, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Aceste fructe, asemănătoare ca dimensiuni şi culoare cu coacăzele, cresc în arborii palmieri de acai din pădurile tropicale amazoniene şi au făcut parte, timp de sute de ani, din dieta populaţiilor indigene.

Boabele de acai conţin aminoacizi, vitaminele A, B, C şi E, precum şi minerale cum ar fi potasiu, calciu, magneziu, cupru şi zinc.

Aceste fructe sunt rapid perisabile şi pentru a-şi păstra proprietăţile trebuie transformate în suc, pudră şi incluse în suplimente alimentare. Pudra de acai poate fi adăugată în sucuri, ceaiuri, iaurt, cereale sau alte mâncăruri.

„Boabele de acai sunt incredibil de bogate în antioxidanţi, cu unul dintre cele mai mari niveluri testate vreodată (de opt ori mai mult decât coacăzele negre şi de până la 30 de ori mai mult decât vinul roşu), precum şi vitamina E şi omega 3 (…). Acest fruct menţine, de asemenea, strălucirea pielii şi încetineşte procesul de îmbătrânire”, conform blogului de nutriţie Deliciously Ella.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”