Faţa nevăzută a Victoriei Beckham

Soţia celebră a fotbalistului David Beckham este renumită pentru inexpresivitatea cu care pozează de fiecare dată când apare în public. Nicio grimasă, niciun zâmbet ascuns!
11.12.2012
Faţa nevăzută a Victoriei Beckham

Soţia celebră a fotbalistului David Beckham este renumită pentru inexpresivitatea cu care pozează de fiecare dată când apare în public. Nicio grimasă, niciun zâmbet ascuns!

Aşa, vedeta şi-a câştigat bine meritatul statut de femeie de fier, pe care nu o impresionează şi nu o „atinge” nimic. Nici chiar în prezenţa soţului ei pe care mărturiseşte că îl iubeşte enorm, nici când se află alături de copiii ei, Victoria Beckham nu lasă să se vadă latura ei umană, feminină, emotivă în vreun fel.

Cu toate astea, se pare că vedeta nu este, în realitate, ceea ce expune publicului: hair stylist-ul Ken Paves, un bun prieten al Victoriei Beckham, face cunoscute detalii surpinzătoare despre viaţa din “spatele camerei” a celebrului model, designer, fostă cântăreaţă…

De fapt, susţine Ken Paves, Victoria Beckham este înzestrată cu un simţ al umorului pe care puţine femei îl au:

„Prima dată am întâlnit-o pe ea şi pe David în Roma, la nunta lui Katie Holmes şi a lui Tom Cruise, unde am râs foarte mult. Victoria are o latură secretă foarte amuzantă şi oarecum sălbatică. Are această calitate de a-i face pe toţi cei din jurul său să râdă”.

În viaţa sa particulară, diva este extrem de relaxată, nu se ia prea mult în serios, fiind o prezenţă agreabilă şi dorită de cei din jur:

„Este foarte spontană. Şi nu se ia foarte în serios. Cu ea niciodată nu ştii ce va urma. Este foarte naturală. Este foarte funny, ceea ce oamenii nu realizeză, şi este încrezătoare în a şti ceea ce vrea. Apoi face tot posibilul pentru a obţine”.

Citeşte şi: Cu cine seamănă fetiţa Victoriei Beckham?

Mamici si siluete de vis, obtinute in timp record

Victoria Beckham mananca precum un cal, dar nu se ingrasa!

 

 

Bianca Dragomir
Bianca Dragomir

Mă întreb uşor retoric: există oare ceva mai dificil decât să scrii despre tine? Da, există! Să scrii despre tine şi apoi să prezinţi cele trei fraze timide şi alambicate celorlalţi care, pe deasupra, sunt cititorii tăi. E ca şi cum ai pleda nevinovat în faţa instanţei de judecată ... citește mai mult

Recomandare video
Dr. Tudor Ciprut, SANADOR: cum se diagnostichează cancerul de colon