Hof Neuromion (comprimate)

Prezentare

Cutie plianta continand 1 flacon cu 150 comprimate.

Principii active

Un comprimat contine pulberi din: 50,00 mg pericarp de ardei (Capsicii fructus pericarpium),
50,00 mg palee de orez (Oryza sativa paleae), 50,00 mg palee de grau (Triticum aestivum paleae), 50,00 mg pericarp de seminte de floarea soarelui (Helianthi semen pericarpium), 25,00 mg fructe de maces (Cynosbathi fructus) si excipienti (lactoza, amidon, polivinilpirolidona K30, gelatina, stearat de magneziu, talc) pana la 325,00 mg.

Indicatii

Neuromion- supliment alimentar cu actiune benefica in polineuropatia diabetica periferica, somatica si vegetativa si alte tipuri de neuropatii (alcoolica, toxica, etc.); are efecte favorabile in nevroze, in procesele de ateroscleroza cerebrala precoce si in recuperarile neuromotorii.
Asociat tratamentului specific de echilibrare metabolica se recomanda in diabetul zaharat de tip II (insulino-independent) cu sau fara exces ponderal; pentru actiunea sa preponderent periferica, produsul poate fi asociat insulino-terapiei in diabetul zaharat de tip I (insulino-dependent), inducand o mai buna echilibrare a bolii concomitent cu medicatia hipoglicemianta (in aceste cazuri insulino-terapia si medicatia orala hipoglicemianta nu va fi intrerupta).

Actiuni

Plantele utilizate in formula au un continut bogat in mio-inozitol, acizi grasi polinesaturati, calciu, fosfor, magneziu, substante antioxidante, flavonoizi, vitamine si oligoelemente, principii bioactive necesare in actiunea de stimulare a metabolismului neuronal si de refacere a structurilor nervoase; de stabilizare a activitatii nervoase in general; cu efecte favorabile in nevroze si procesele de ateroscleroza cerebrala precoce si in recuperarile neuromotorii; are o puternica actiune antioxidanta si hipolipemianta, explicand efectul benefic de prevenire a complicatiilor cronice din diabet (sunt interceptate principalele cai dismetabolice care opereaza in diabetul zaharat la nivel neuronal); substantele bioactive neurotrope si cu potential hipoglicemiant determina efecte clinice neurofiziologice favorabile.
Unul din elementele principale, mio-inozitolul, aflat in cantitati mari in acest produs, este important pentru restabilirea metabolismului neuronului prin incorporarea in membrana neuronala sub forma de fosfatidil-inozitol si fosfatiditil-inozitol-difosfat.
Existenta in produsul fitoterapic al unor principii bioactive cu potential de normalizare a glicemiei prezinta o importanta deosebita pentru echilibrarea metabolica a diabetului intrucat hiperglicemia constituie tulburarea biochimica primordiala in neuropatia diabetica.

Conditii de pastrare

A se pastra la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !
A nu se depasi doza zilnica recomandata !
A se citi recomandarile inainte de utilizare !
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !
A nu se lasa la indemana copiilor mici!
Produsul contine lactoza !

Administrare

Adulti: dependent de tipul bolii si de nivelul glicemiei, doza utilizata in primele 2 luni este de 2 comprimate de 3 ori pe zi, urmate ca doza de intretinere, 1 comprimat de 3 ori pe zi sau la recomandarea medicului.
Copii intre 5 –10 ani: 1 comprimat pe zi sau la recomandarea medicului.
Copiii peste 10 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi sau la recomandarea medicului.
Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Intervențiile ginecologice laparoscopice: „Sunt multe paciente care cer la câteva ore după să plece acasă, pentru că nici nu se simt operate”