Produse Gemoterapice și Fitoterapice care încep cu litera T

Natura a stat întotdeauna la baza sănătății omului. Din cele mai vechi timpuri sunt utilizate plante medicinale pentru efectele lor benefice, dovedite în ultimele secole prin studii științifice riguroase. Astfel, fitoterapia și-a câștigat pe drept locul în medicina alternativă, ca adjuvant în diverse afecțiuni.

Aceste remedii naturale din plante pot fi utile într-o paletă largă de probleme de sănătate, dar și preventiv. Astfel, produse care au la bază plante medicinale sau extracte din țesuturile embrionare ale plantelor, așa-numitele gemoterapice, sunt indicate în tot felul de afecțiuni, cum ar fi: tulburări respiratorii sau digestive, dezechilibre hormonale, disfuncții sexuale, probleme circulatorii sau la nivelul sistemului nervos.

Nu tot ce este natural este însă și benefic sau lipsit de reacții adverse, mai ales când vorbim de sănătatea omului în suferință. De aceea este indicat să ceri sfatul medicului înainte de a urma un tratament naturist.

Citește mai multe despre beneficiile pe care le au plantele medicinale, fitoterapia, gemoterapia și consultă lista de prospecte produse fitoterapie și prospecte produse gemoterapice pentru a fi informat privind indicațiile, contraindicațiile și modul de administrare.

t