Raluca Zenga este adepta antrenamentului HIIT pentru arderea caloriilor

Ştim numele “Zenga” din anii ’90, din perioada când fotbalistul italian era una dintre vedetele Campionatului Mondial de Fotbal. A salvat multe goluri, a devenit o legendă, iar mai târziu, îl regăsim alături de Raluca, soţia sa. Românca i-a dăruit doi copii, iar tânăra are un stil de viaţă echilibrat alături de soţul care îşi păstrează şi acum obiceiurile care l-au ajutat să devină un sportiv de top.
17.09.2014

Ştim numele “Zenga” din anii ’90, din perioada când fotbalistul italian era una dintre vedetele Campionatului Mondial de Fotbal.

A salvat multe goluri, a devenit o legendă, iar mai târziu, îl regăsim alături de Raluca, soţia sa.

Românca i-a dăruit doi copii, iar tânăra are un stil de viaţă echilibrat alături de soţul care îşi păstrează şi acum obiceiurile care l-au ajutat să devină un sportiv de top.

 

Activitatea fizică e lege în familie, dar plăcerile culinare nu sunt excluse.

Pagina 1 din 2
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Nora Neghină, psiholog: cel mai des întâlnite dependențe la români