Are 57 de ani, dar arată fabulos. Secretul actriței Salma Hayek: „Beau în fiecare zi…”

  • Publicat:

La vârsta de 57 de ani, actrița Salma Hayek arată fabulos și spune că secretul pielii ei perfecte nu constă în botox, ci într-un truc învățat de la bunica ei și pe care vi-l dezvăluim mai jos. De asemenea, actrița a mărturisit în cadrul unui interviu că nu și-a vopsit niciodată părul și nici nu intenționează să facă asta, chiar dacă își fac apariția firele albe.

În continuare aflăm care este rutina de îngrijire a actriței, dar și adevărul despre bustul generos pe care îl afișează – are sau nu implanturi?

Secretele de frumusețe ale actriței Salma Hayek

Într-o lume în care procedurile estetice și chirurgicale de înfrumusețare devin norma, actrița Salma Hayes „se încăpățânează” să rămână de modă veche și să-și păstreze aspectul fizic natural, nealterat de multitudinea de injecții cu botox.

Diva spune că nu a încercat niciodată să oprească timpul în loc, însă are câteva trucuri care au ajutat-o să-și păstreze chipul curat și cât mai ferit de riduri. Unul dintre aceste trucuri este învățat de la bunica ei, care a studiat la Paris și a fost medic cosmetolog.

„Nu mă spăl niciodată pe față dimineața. Bunica m-a învățat că în timpul nopții pielea se regenerează. Dacă mă curăț foarte bine seara, de ce ar fi pielea murdară când mă trezesc?”, spune ea.

Un alt secret al pielii perfecte a actriței este o cremă care costă doar 10 dolari. Dar nu este orice cremă, ci una foarte populară în Mexic, locul de baștină al Salmei, utilizată în principal pentru tratamentul arsurilor.

Salma Hayek nu are implanturi mamare

„Nu am apelat niciodată la botox, nici la peelinguri, fillere sau alte artificii”, a mărturisit actrița.

Mai mult, Salma Hayek spulberă zvonurile conform cărora ar avea implanturi mamare.

„Mulți oameni cred că mi-am mărit sânii. Nu pot să-i învinovățesc. Sânii mei chiar au fost mici! Dar au crescut foarte mult după sarcină, din cauza îngrășării sau menopauzei”, a recunoscut actrița în podcastul Red Table Talk.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Face mișcare și când se spală pe dinți

Actrița spune că integrează mișcarea în orice activitate banală din timpul zilei, chiar și atunci când se spală pe dinți.

Deoarece are un program foarte încărcat, Salma nu are timp de mers la sală sau de alergat în parc, dar a învățat de la un antrenor cum să își țină corpul în mișcare pe parcursul zilei, astfel încât să fie „permanent într-un antrenament”.

Îi place foarte mult să danseze și să iasă cu câinii ei la plimbare, pe care îi numește „antrenorii mei personali”.

Actrița nu s-a vopsit niciodată

„Nu vreau să-mi petrec timpul rămas pretinzând că sunt mai tânără. Vreau să mă bucur de viață”, spune Salma Hayek.

Actrița a mărturisit că nu și-a vopsit niciodată părul și că „se mândrește cu firele ei albe naturale”.

Nu-i place să țină diete

Hayek spune „dietele nu sunt pentru ea”. „Nu-mi place să țin dietă și nu sunt bună la asta.” Actrița nu crede în restricțiile alimentare și se declară „o mâncăcioasă”.

De fiecare dată când se simte stresată, apelează la mâncare pentru confort emoțional.

Totuși, actrița recunoaște că după o perioadă de excese alimentare face tot posibilul să se echilibreze prin consumul temporar de lichide, în special sucuri naturale de legume. De asemenea, spune că un secret poate fi și consumul zilnic al unui castron cu supă de oase.

„Beau în fiecare zi această băutură miraculoasă. Este plină de colagen care ajută la repararea pielii, unghiilor și părului”, spune ea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân