Dezvăluiri sfâșietoare despre ultimele ore din viața lui Matthew Perry. Semnalul de alarmă dinaintea tragediei din jacuzzi

Actorul celebru din Friends a decedat la vârsta de 54 de ani
  • Publicat:
Dezvăluiri sfâșietoare despre ultimele ore din viața lui Matthew Perry. Semnalul de alarmă dinaintea tragediei din jacuzzi
sursa foto: Instagram Matthew Perry

Matthew Perry, actorul cunoscut în întreaga lume datorită personajului Chandler Bing, pe care l-a interpretat în serialul Friends, a fost descoperit mort în locuința sa din cartierul luxos Pacific Palisades, Los Angeles. Ce a făcut cu doar câteva ore înainte de tragedie? 

Cum au decurs ultimele ore din viața lui Matthew Perry

Actorul american Matthew Perry, cel care l-a interpretat pe personajul Chandler Bing din serialul Friends, a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles, sâmbătă, 28 octombrie, potrivit presei internaționale. Perry avea 54 de ani, iar din primele informații dezvăluite de anchetatori, el s-ar fi înecat într-un jacuzzi.

Cu câteva zile înainte de a muri, actorul a postat pe contul său de Instagram o fotografie care îl înfățișa în jacuzzi, în timp ce asculta muzică. Se pare că Matthew Perry adora să-și petreacă timpul liber relaxându-se în cada imensă cu hidromasaj.

Matthew Perry s-a plâns că este foarte obosit cu câteva ore înainte de a muri

În ziua fatidică, actorul din Friends a jucat pickleball, un sport asemănător cu tenisul, timp de două ore cu niște prieteni, după care a preferat să meargă acasă. Amicul alături de care a jucat pickleball a dezvăluit că actorul s-a plâns de oboseală extremă în ultima perioadă.

Ajuns la locuința din Los Angeles, Matthew Perry și-a rugat asistenta personală să meargă să rezolve ceva în oraș.

Femeia s-a întors după aproximativ două ore și l-a descoperit pe Perry fără suflare. Autoritățile au relatat că pe corpul lui nu au fost găsite urme de violență, iar cel mai probabil cauza morții a fost înecul.

foto: instagram

Medicii legiști din Los Angeles au declarat că este nevoie de câteva săptămâni până să se poată ajunge la o concluzie oficială finală privind cauza morții actorului din Friends.

„Suntem devastați de decesul dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte indelebilă a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său comic a fost resimțit în toată lumea, iar moștenirea sa va continua să trăiască în inimile multora. Este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați”, au transmis și reprezentanții Warner Bros. Television Group, compania care a produs „Friends”.

Citește și: A murit Matthew Perry, actorul celebru din serialul american Friends. Cum a fost descoperit

S-a luptat ani buni cu dependența de droguri și de alcool

În urmă cu câteva luni, Matthew Perry își lansase cartea de memorii, unde făcea dezvăluiri șocante. Actorul recunoștea că medicii i-au dat doar 2% șanse de supraviețuire după ce dependența de droguri și de alcool i-a afectat colonul, lăsându-l în comă timp de 2 săptămâni.

Puțini știu că actorul din Friends a suferit o perforație gastrointestinală, așa că a fost nevoit să folosească pungi drenabile timp de nouă luni. În total, el a suferit 14 operații la stomac și a ajuns de 15 ori la clinici de reabilitare, pentru a scăpa de dependența de droguri, pastile și alcool.

„Medicii le-au spus alor mei că am 2% șanse de supraviețuire. M-au conectat la un aparat care mă ajuta să respir. Spuneau că nimeni nu-i supraviețuiește. Am vrut să împărtășesc cu voi totul abia după ce am știut că sunt bine. Am vrut să aștept până sunt ‘curat’, am vrut să-mi spun povestea ca să vin în ajutorul altor oameni”, a mărturisit actorul în cadrul unui interviu pentru People.

Sursa: The Sun

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân