Celine Dion, în fața publicului după aproape patru ani de când a renunțat la aparițiile publice! Cum arată solista, după ce a fost diagnosticată cu sindromul omului înțepenit

În urmă cu mai bine de un an, Celine Dion a dezvăluit că a fost diagnosticată cu sindromul omului înțepenit, o boală incurabilă destul de rară. 
  • Publicat:
Celine Dion, în fața publicului după aproape patru ani de când a renunțat la aparițiile publice! Cum arată solista, după ce a fost diagnosticată cu sindromul omului înțepenit
sursa foto: Profimedia

După o lungă absență în spațiul public, admiratorii celebrei cântărețe Celine Dion au avut privilegiul de a o revedea pe aceasta în plină acțiune. Solista a fost prezentă la un meci de hochei din Montreal, alături de copiii săi, Rene-Charles și gemenii Nelson și Eddy. Celine Dion nu mai apăruse în public de aproape patru ani. 

Celine Dion s-a retras din lumina reflectoarelor

În 2022, Celine Dion a mărturisit că a fost diagnosticată cu sindromul omului înțepenit, o afecțiune care presupune tensionarea incontrolabilă a mușchilor.

Pe rețelele de socializare, artista de 56 de ani a făcut anunțul emoționant prin intermediul unui video. Atunci, ea mărturisea că a fost nevoită să-și amâne turneul european din cauza bolii neurologice. În plus, solista anunța că afecțiunea nu-i mai permite să se întoarcă pe scenă.

„Așa cum știți, mereu am fost ca o carte deschisă și nu m-am simțit pregătită până acum să zic ceva, dar acum sunt pregătită să fac asta. De ceva vreme mă confrunt cu probleme de sănătate și a fost o provocare pentru mine să accept asta și mai ales să vorbesc despre lucrurile prin care am trecut.

Recent am fost diagnosticată cu o boală neurologică rară numită sindromul omului înțepenit care afectează o persoană la un milion. Deși încă învățăm despre această afecțiune rară, știm până acum că ea e vinovată de spasmele pe care le-am avut până acum”, dezvăluia Celine Dion, pe Instagram, anul trecut.

Cum arată Celine Dion după ce a fost diagnosticată cu o boală rară

Zilele trecute, Celine Dion le-a făcut o surpriză mare admiratorilor săi, când a apărut în public alături de băieții săi. Aceasta a fost prima apariție publică după ce interpreta canadiană a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o boală rară care afectează o persoană dintr-un milion.

În ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă, Celine Dion s-a pozat alături de cei prezenți și a stat de vorbă cu Martin St. Louis, antrenorul echipei de hochei, notează CNN.

foto: captură Youtube

Citește și:  Cum se simte Celine Dion, la un an după ce a fost diagnosticată cu sindromul omului înțepenit

Pentru această apariție, cântăreața a purtat o ținută casual și a zâmbit tot timpul. În videoclipul care a apărut în mediul online, Celine Dion apare alături de cei trei copii ai săi și o parte a echipei de hochei din Montreal.

Mulți fani au fost bucuroși să o revadă pe artistă atât de plină de viață.

„Celine este una dintre cele mai autentice și mai realiste celebrități pe care vei vei întâlni vreodată”, a scris un admirator din mediul online.

„O femeie deosebită. Cred că a fost o mare onoare pentru băieți”, a adăugat un alt fan din mediul online. „Mi-a fost atât de dor de ea! Mă bucură să văd că se simte mai bine!”, a postat un alt fan în mediul online.

Citește și: Celine Dion, diagnosticată cu o boală rară incurabilă! Afectează o persoană la un milion

Sursa: CNN

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân