Probleme de sănătate pentru iubita lui Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru: „Îmi apar pe piele”

Actrița a trecut prin momente dificile înainte de a-i fi depistată problema.
  • Publicat:
Probleme de sănătate pentru iubita lui Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru:
sursa foto: Facebook Doina Teodoru

Doina Teodoru, partenera de viață a lui Cătălin Scărlătescu, a dezvăluit că nu poate savura toate preparatele făcute de iubitul ei celebru, din cauza unor probleme de sănătate.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Doina Teodoru

Doina Teodoru, actuala parteneră a lui chef Cătălin Scărlătescu, a devenit cunoscută datorită emisiunii iUmor de la Antena 1, pe care a și câștigat-o în urmă cu câțiva ani.

De atunci, vedeta de 33 de ani este în atenția publicului, iar deseori este lăudată pentru silueta perfectă pe care o are. Cu toate acestea, Doina Teodoru a recunoscut că nu consumă multe alimente, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă de ceva timp.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a renunțat să mai mănânce unele alimente, pentru că îi făceau mai mult rău. Aceasta a recunoscut că are intoleranță la lactoză, așă că nu poate savura unele delicatese preparate de bucătarul celebru.

Alimentele pe care nu le consumă niciodată

Intoleranța la lactoză presupune incapacitatea de a digera lactoza din cauza deficitului enzimei numită lactază. Drept urmare, alergia la lapte este o reacție anormală a sistemului imunitar față de proteinele prezente în acest lichid.

„Nu e prea greu să mă feresc de ce gătește pe acasă pentru că nu prea gătește pe acasă! Apoi, eu nu mănânc foarte multe chestii. Spre exemplu, de câteva luni, de când am început filmările, nu mai mănânc lactate. Aparent, am brusc această intoleranță la lactoză. Nu mai pot mânca lactate, deși le ador, îmi plac brânzeturile! Îmi apar bubițe pe piele, sunt tot felul de chestii de care nu aș vrea să vorbesc neapărat, dar nu îmi fac bine!

Atunci, am renunțat și la lactate, am renunțat și la tot ce înseamnă grâu. La mine se limitează mâncarea, așa că îmi este foarte ușor să mă feresc de ce gătește Cătălin la restaurant, spre exemplu. Am observat că îmi apăreau bubițe pe piele de fiecare dată când mâncam lactate. Apoi, sunt clasicele, durerile de stomac! Îmi este bine acum, că nu mai mănânc lactate, parcă și tenul e mai curat. Lapte nu mai beau de ani de zile, nu prea îmi place, beam lapte vegetal, mi se pare mai gustos și mi se pare că sunt mai multe variante.”, a precizat actrița, într-un interviu pentru Ego.ro. 

Citește și: Cătălin Scărlătescu a dezvăluit meniul de dietă cu care a slăbit 50 de kilograme

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân