Cauza morții lui Matthew Perry. Ce au scos la iveală rezultatele testelor preliminare, la autopsie

Matthew Perry s-ar fi înecat în jacuzzi-ul din reședința sa din Los Angeles.
  • Publicat:
Cauza morții lui Matthew Perry. Ce au scos la iveală rezultatele testelor preliminare, la autopsie
Cauza morții lui Matthew Perry. Ce au scos la iveală rezultatele testelor preliminare/ foto: instagram

Matthew Perry, actorul cunoscut în întreaga lume datorită personajului Chandler Bing, pe care l-a interpretat în serialul Friends, a fost descoperit decedat în locuința sa din cartierul luxos Pacific Palisades, Los Angeles. La câteva zile de la moartea lui, medicii legiști au făcut publice rezultatele testelor preliminare. Ce au scos la iveală? 

De ce a murit Matthew Perry

Celebrul actor american Matthew Perry, cel care a interpretat rolul lui Chandler Bing în îndrăgitul serial „Friends”, a fost găsit mort în casa lui din Los Angeles, sâmbăta trecută. Starul american a fost găsit fără suflare într-o cadă cu hidromasaj. Acum, anchetatorii încearcă să afle cauza morții misterioase a celebrului actor.

Medicii legiști au precizat că raportul preliminar nu a oferit rezultate concludente în cazul lui Perry, drept urmare, se vor mai efectua analize suplimentare, inclusiv un test toxicologic. În plus, toate aceste măsuri ar putea dura chiar și săptămâni bune.

În casa actorului din Los Angeles s-au descoperit mai multe medicamente eliberate pe bază de rețetă, toate fiind prescrise de către doctori specializați. Se știe că Matthew Perry suferea de mai multe afecțiuni.

Citește și: A murit Matthew Perry, actorul celebru din serialul american Friends. Cum a fost descoperit

Primele rezultate în cazul morții actorului din Friends

Primele analize efectuate au arătat că decesul lui nu a fost provocat de o supradoză de fentanil sau metanfetamină.

Familia actorului din Friends a oferit și primele declarații despre moartea lui Matthew Perry.

„Avem inima frântă de pierderea tragică a fiului și fratelui nostru iubit. Matthew a adus atât de multă bucurie în lume, atât ca actor, cât și ca prieten. Voi toți ați însemnat atât de mult pentru el și apreciem dragostea pe care ne-o arătați”.

Citește și: Dezvăluiri sfâșietoare despre ultimele ore din viața lui Matthew Perry. Semnalul de alarmă dinaintea tragediei din jacuzzi

S-a luptat ani buni cu dependența de droguri și de alcool

În urmă cu câteva luni, Matthew Perry își lansase cartea de memorii, unde făcea dezvăluiri șocante. Actorul recunoștea că medicii i-au dat doar 2% șanse de supraviețuire după ce dependența de droguri și de alcool i-a afectat colonul, lăsându-l în comă timp de 2 săptămâni.

Puțini știu că actorul din Friends a suferit o perforație gastrointestinală, așa că a fost nevoit să folosească pungi drenabile timp de nouă luni. În total, el a suferit 14 operații la stomac și a ajuns de 15 ori la clinici de reabilitare, pentru a scăpa de dependența de droguri, pastile și alcool.

„Medicii le-au spus alor mei că am 2% șanse de supraviețuire. M-au conectat la un aparat care mă ajuta să respir. Spuneau că nimeni nu-i supraviețuiește. Am vrut să împărtășesc cu voi totul abia după ce am știut că sunt bine. Am vrut să aștept până sunt ‘curat’, am vrut să-mi spun povestea ca să vin în ajutorul altor oameni”, a mărturisit actorul în cadrul unui interviu pentru People.

Sursa: People

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân