A murit Matthew Perry, actorul celebru din serialul american Friends. Cum a fost descoperit

Doliu în lumea filmului! Matthew Perry, cunoscut din serialul american Friends, a decedat la vârsta de 54 de ani.
  • Publicat:

Actorul american Matthew Perry, cel care l-a interpretat pe personajul Chandler Bing din serialul Friends, a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles, sâmbătă, 28 octombrie, conform presei internaționale. Din primele informații, el s-ar fi înecat într-un jacuzzi. Avea 54 de ani.

A murit Matthew Perry, actorul din Friends

Matthew Perry, faimos pentru rolul Chandler Bing din Friends, a murit la vârsta de 54 de ani. Purtătorul de cuvânt al Departamentul de Pompieri din Los Angeles, Brian Humphrey, a declarat că autoritățile au ajuns la casa actorului în jur de ora 16.00.

Cel care l-a găsit decedat a fost chiar asistentul său personal. Matthew Perry s-ar fi înecat accidental în cada cu hidromasaj, în locuința lui din Los Angeles. La fața locului nu au fost găsite droguri și nu există nici suspiciuni de acte de violență pe corpul acestuia.

„Suntem devastaţi de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew era un actor incredibil de talentat şi o parte de neuitat din familia Warner Bros. Television Group. Impactul talentului său pentru comedie a fost simţit în întreaga lume şi moştenirea sa va trăi în inimile multora. Este o zi dureroasă şi trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi şi tuturor fanilor săi devotaţi”, a transmis Warner Bros. Television Group pentru CNN, studioul care a produs serialul american Friends.

sursa foto: instagram

S-a luptat cu dependența de alcool și droguri

În urmă cu câteva luni, Matthew Perry își lansase cartea de memorii, unde făcea dezvăluiri șocante. Actorul recunoștea că medicii i-au dat doar 2% șanse de supraviețuire după ce dependența de droguri și de alcool i-a afectat colonul, lăsându-l în comă timp de 2 săptămâni.

Puțini știu că actorul din Friends a suferit o perforație gastrointestinală, așa că a fost nevoit să folosească pungi drenabile timp de nouă luni. În total, el a suferit 14 operații la stomac și a ajuns de 15 ori la o clinică de reabilitare, pentru a scăpa de dependența de droguri, pastile și alcool.

„Medicii le-au spus alor mei că am 2% șanse de supraviețuire. M-au conectat la un aparat care mă ajuta să respir. Spuneau că nimeni nu-i supraviețuiește. Am vrut să împărtășesc cu voi totul abia după ce am știut că sunt bine. Am vrut să aștept până sunt ‘curat’, am vrut să-mi spun povestea ca să vin în ajutorul altor oameni”, a mărturisit actorul în cadrul unui interviu pentru People.

Citește și: Britney Spears, dezvăluiri cutremurătoare despre avortul făcut la 19 ani: „Cea mai agonizantă experiență din viața mea”

Cartea sa de memorii a scos la iveală lucruri îngrozitoare

Tot în cartea sa de memorii, Friends, iubiri și marele lucru teribil”, Matthew Perry a povestit că fura pastile din casele oamenilor și mima simptome false în fața medicilor.

„Duminicile mă duceam la vizionat de case și mergeam în băile acestor locuințe ca să controlez ce pastile sunt acolo în dulap și să le fur. Și cred că ei (proprietarii și agenții imobiliari -n.r. ) se gândeau: ‘Nu există nicio șansă ca Chandler să fi furat de la noi”, a recunoscut Perry.

De asemenea, pentru a-și procura cât mai multe medicamente, actorul mima că-l doare capul.

„Am făcut tot felul de lucruri ciudate, am mers la o grămadă de medici, mimam dureri de cap, multe lucruri”, a spus Matthew despre ceea ce făcea pentru a ajunge să consume 55 de pastile de durere pe zi.”, a mai completat acesta.

Citește și: 5 simptome de cancere ale capului și gâtului pe care le confunzi cu o răceală banală

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being