Britney Spears, dezvăluiri cutremurătoare despre avortul făcut la 19 ani: „Cea mai agonizantă experiență din viața mea”

Solista a făcut declarații șocante despre perioada în care forma un cuplu cu Justin Timberlake.
  • Publicat:
Britney Spears, dezvăluiri cutremurătoare despre avortul făcut la 19 ani:
sursa foto: Profimedia

Britney Spears şi Justin Timberlake au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri în perioada 1999 și 2002. Cartea de memorii a lui Britney Spears, „The Woman in Me”, a scos la iveală detalii incredibile din fosta relație cu Justin. Într-un fragment din autobiografia ei, Spears scrie că a rămas însărcinată cu copilul lui Justin Timberlake, dar a fost nevoită să facă avort! 

Britney Spears a rămas gravidă cu Justin Timberlake, la 19 ani

Cartea de memorii a lui Britney Spears, The Woman in Me”, va ajunge pe rafturi în câteva zile, mai exact pe 24 octombrie. În volumul respectiv, cântăreața de origine americană a povestit că a rămas însărcinată cu Justin Timberlake, în perioada în care forma un cuplu cu acesta. Cei doi s-au iubit în perioada 1999 – 2002.

Britney Spears a dezvăluit că Justin i-a cerut să facă avort, deși ea își dorea acel copil.

„Este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viaţa mea. A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie”, mărturisește vedeta.

Actorul i-a cerut să facă avort

„L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am aşteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că acest lucru ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranţă nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil în viaţa noastră, că eram mult prea tineri. Dacă ar fi fost doar la latitudinea mea, nu aş fi făcut-o niciodată”, a scris ea despre avort.

„Şi totuşi, Justin era atât de sigur că nu voia să fie tată. Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viaţa mea”, a mai adăugat solista.

Britney Spears are doi copii cu fostul soţ Kevin Federline – Sean Preston, în vârstă de 18 ani, şi Jayden James, în vârstă de 17 ani.

Justin Timberlake, în vârstă de 42 de ani, este căsătorit cu actrița Jessica Biel. Împreună au doi copii.

Citește și: Femeia care a născut deja 9 băieți, iar acum așteaptă gemeni! „Nu mă opresc până nu…”

Sursa: People.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân