Boala cruntă care a măcinat-o pe Natașa Raab în ultimii ani. Nu mai putea merge, abia mai putea vorbi

  • Publicat:
Boala cruntă care a măcinat-o pe Natașa Raab în ultimii ani. Nu mai putea merge, abia mai putea vorbi
Sursa FOTO: captura YouTube

Natașa Raab, cu o carieră de peste 35 de ani pe scenă, cunoscută și pentru rolul bunicii din reclamă „Prea bun, prea că la țară” fusese diagnosticată cu Parkinson în urmă cu 3 ani și suferea de o boală autoimună.

Actrița avea 70 de ani și a murit, luni, lăsând lumea cinematografică mai săracă. Maladia cruntă de care suferea îi afectase vorbirea și memoria.

Natașa Raab a vorbit deschis despre lupta ei cu boala la începutul anului trecut

În ultimii 3 ani, Natașa Raab s-a luptat cu o boală neurodegenerativă, Parkinson, care i-a îngreunat viața. Actrița cunoscută drept „Coana Chiva” nu a mai putut merge, vorbi sau reține lucrurile importante.

Înainte de a muri, în ultimul interviu acordat în anul 2020, această a declarat că se simte extrem de rău și că nu mai poate deloc să meargă.

„Am Parkinson atipic, tremur foarte rău, nu pot nici să merg, de-abia vorbesc, nu mai pot pronunța deloc cuvintele. Iau tratament, însă boală această nu se vindecă. Nu pot să mai filmez, profesional nu știu ce aș mai putea face”, declara actrița recent într-un interviu.

Citeşte şi: Boala Parkinson, a doua boală neurologică degenerativă ca frecvenţă, în România

Natașa Raab s-a confruntat și cu cancerul de-a lungul vieții

Viața nu a fost ușoară pentru Natașa Raab. Îndrăgita actriță se luptase cu o boală nemiloasă – cu cancerul de col uterin. Cel care descoperise boală cruntă a fost chiar soțul ei, Val Guțul, pe care l-a și pierdut în 2019, atunci când a rămas singură complet.

Citeşte şi: Cum poate fi descoperit cancerul de col uterin ÎNAINTE să devină cancer. Semne timpurii și teste care depistează leziunile precanceroase

„Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit modă cu inseminările în vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini”, declara actriţa la gala Premiilor Gopo din 2017.

Colegii actriței au anunțat că Natașa Raab va fi înmormântată miercuri, 25 octombrie 2023, la Cimitirul Ungureni din Craiova.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân