Pink, la un pas de moarte, după supradoză. „Luam droguri și vindeam droguri”

Pink a dezvăluit recent că a fost la un pas de moarte după o supradoză, în anul 1995, după o supradoză. Artista obișnuia să consume „droguri tari”.
  • Publicat:

Pink a dezvăluit recent că a fost la un pas de moarte după o supradoză, în anul 1995. În timpul unui interviu cu Cecilia Vega, pentru 60 Minutes, cântăreața în vârstă de 44 de ani a adus în discuție un eveniment din copilărie care a marcat-o, fiind la un pas de moarte, cu doar câteva săptămâni înainte de a semna primul ei contract din industrie.

„Eram punk. Am crescut într-o casă în care, în fiecare zi, părinții mei țipau unul la altul și aruncau cu lucruri. Se urau”, a povestit artista.

„Începusem să iau droguri și vindeam droguri”, a continuat artista menționând că acest lucru a făcut să fie dată afară din casă și să renunțe la liceu. De asemenea, a recunoscut că în 1995, de Ziua Recunoștinței, a luat o supradoză.

„Eram la o petrecere și am luat supradoză. Eram pe ecstasy, praful îngerilor (n.r- fenciclidină), cristal și multe altele. Atunci s-a terminat. Era prea mult”, își amintește cântăreața.

Întrebată de Vega dacă a fost la un pas de moarte, câștigătoarea premiului Grammy a confirmat. Pink a explicat că fiind la un pas de moarte, această experiență a adus o întorsătură în viața ei. A renunțat să folosească „droguri tari”, iar două săptămâni mai târziu a semnat primul ei contract cu grupul Choice.

În 2012, vedeta a spus pentru Shape Magazine că nu a fost spitalizată în urma supradozei, dar evenimentul a făcut-o să realizeze că trebuie să facă ceva cu viața ei.

„Îmi amintesc că m-am trezit pe podea a doua zi și atunci a fost ultima oară când m-am mai atins de droguri”, a povestit artista.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân