Femeia care a născut deja 9 băieți, iar acum așteaptă gemeni! „Nu mă opresc până nu…”

Declarațiile femeii au lăsat cu gura căscată pe toată lumea.
  • Publicat:

În vreme ce majoritatea cuplurilor se opresc la 2-3 copii, alții în schimb își doresc o familie numeroasă. Este și cazul lui Yalancia Rosario, de 30 de ani, din Dallas, Texas. Femeia este însărcinată cu gemeni, deși acasă mai are 9 băieți. Motivul pentru care continuă să facă copii pe bandă rulantă.

Mama-eroină din Texas

Yalancia Rosario, din Dallas, statul american Texas, este o mamă-eroină la cei 30 de ani ai ei, informează tabloidul The Sun. Femeia a născut 9 băieți, iar acum este însărcinată din nou, de data aceasta cu gemeni.

Yalancia şi soţul ei Michael au deja 9 băieţi, pe Jamel, 14 ani, Michael Jr, 11, Angelo, 10 ani, Armani, 8 ani, Prince, 7 ani, Sincere, 5 ani, Armani, 4 ani, Gimani, 1 an și Kairo, 2 uni. Aceasta a recunoscut că a mai avortat un băiat, în primul trimestru de sarcină.

Yalancia avea doar 18 ani când a născut primul ei fiu, iar de atunci a făcut un copil aproape în fiecare an. Partenerul său este disperat să aibă și o fetiță, așa că cei doi soți nu apelează la nicio măsură contraceptivă.

„Soţul meu este disperat să aibă o fiică, aşa că nu ne vom opri aici. Mă simt foarte bine şi mă bucur enorm că vom avea gemeni, pentru că încă din adolescenţă mi-am dorit să am băieţi”, a declarat super-mama pentru The Sun.

„Mi-am dorit din totdeauna o familie cu zece copii pentru că însumi am crescut într-o familie cu şapte copii şi am avut şase fraţi mai mici. Amintirile pe care copiii şi le fac într-o familie numeroasă nu se pot compara cu experienţele pe care le au copii care au un singur frate sau cresc singuri la părinţi”, a declarat și Michael.

Yalancia este iar gravidă. Va aduce pe lume gemeni

De curând, Yalancia Rosario le-a arătat fanilor de pe Instagram o ecografie cu gemenii din burtică, care se vor naște la începutul anului viitor

În plus, femeia crede că de data aceasta va avea și o fetiță. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, Yalancia și Miguel nu se vor opri până ce nu vor aduce în familia lor numeroasă și o bebelușă.

De asemenea, Yalancia a declarat că primii băieți au venit pe lume chiar dacă la vremea respectivă ea lua contraceptive. De mai bine de cinci ea, ea a renunţat la măsurile de contracepţie, scrie The Sun.

Cum crește 9 băieți

În ciuda faptului că mulți îi critică pentru familia imensă, Yalancia a precizat că familia lor nu are datorii, iar toți copiii au parte de tot ce trebuie pentru a crește într-un mediu prielnic. Familia cheltuieşte în medie pe lună aproape 2.000 de dolari numai pe mâncare.

Familia a strâns peste 100.000 de urmăritori pe pagina sa de Instagram, iar femeia împărtășește des imagini emoționante din viața lor de familie. Cu toate acestea, Yalancia admite că își găsește întotdeauna timp să petreacă timp cu fiecare copil în parte.

„Sărbătorile sunt atât de distractive. Fiecare copil are o personalitate uimitoare.”, a mai declarat tânăra din Texas.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân