Actriță de telenovele, răpusă de cancer. Mesajul sfâșietor de pe patul de spital, cu câteva zile înainte să moară

Actrița și modelul columbian Alejandra Villafane s-a stins din viață la doar 34 de ani. Familia este cea care a făcut anunțul dureros!
  • Publicat:

Alejandra Villafane, o cunoscută actriță columbiană, a murit la vârsta de 34 de ani, după ce mai bine de un an s-a luptat cu o boală incurabilă. În mai 2022, ea a fost diagnosticată cu un cancer agresiv. Deși a suferit mai multe intervenții chirurgicale și tratamente de chimioterapie, din păcate, ea a decedat în urmă cu puțin timp.

O actriță cunoscută de telenovele a pierdut lupta cu cancerul

Alejandra Villafane, una dintre cele mai apreciate actrițe columbiene, a decedat după ce s-a luptat cu cancerul. Din păcate, eforturile medicilor de a o salva nu au funcționat, iar tânăra de 34 de ani s-a stins din viață pe 21 octombrie.

Anul trecut, ea a aflat că suferă de cancer și a început numeroase tratamente pentru a se vindeca. În plus, Alejandra Villafane a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale, după ce a descoperit că avea trei tumori maligne. Cu toate că tratamentul ei decursese inițial bine, susțineau medicii, cancerul a avansat, deodată, rapid.

În luna iulie a acestui an, Aleja a suferit o intervenție chirurgicală și le-a vorbit fanilor despre prima sa ședință de chimioterapie.

Alejandra Villafane a aflat în 2022 că suferă de cancer

„Prima mea ședință de chimioterapie, în mijlocul atâtor incertitudini, a pus o față bună și am primit-o cu dragoste. A fost opțiunea mea, fără a omite să spun că a fost cea mai provocatoare și devastatoare încercare. Este un test foarte costisitor”, a explicat actrița, pe rețelele de socializare.

foto: instagram

„Cei care au avut grijă de mine mă umplu cu acea liniște și energie bună, și cu acea iubire infinită a lui Dumnezeu care mă înalță. Îi iubesc pe toți cei care au fost aici și știu că toți sunt cu mine în suflet. Familia, prietenii, cunoscuții. Vă mulțumesc”, detalia ea despre boala care o măcina.

Citește și: A mințit că are „o tumoare cât o minge de fotbal” ca să strângă zeci de mii de dolari din donații! „N-a fost pentru bani sau din lăcomie…”

Ultimul mesaj sfâșietor al actriței

Din păcate, Alejandra Villafane simțea că sfârșitul este aproape, iar pe 12 octombrie a publicat un ultim mesaj sfâșietor pe internet.

„Nu, nu, nu: Acest videoclip este un omagiu adus familiei care este întotdeauna acolo, prietenilor care au sosit și au devenit o familie, mulțumită unei iubiri care durează de o viață întreagă.”, a notat ea în dreptul clipului în care era tunsă zero

De când a aflat că suferă de cancer, Alejandra Villafane a fost mereu însoțită de partenerul ei, interpretul Raúl Ocampo.

„Ți-ai încheiat viața cu o floare, dragostea mea. De aceea, răspunsul la întrebarea pe care mi-ai pus-o: „Ce ai spune dacă aș muri astăzi?”, a fost că ai fost un un om puternic și, nu pentru că ai îndurat boala, ci pentru tot ceea ce ai realizat. Întotdeauna mândru de tine” , a fost mesajul de adio al artistului.

Alejandra Villafane a devenit celebră după ce a câștigat concursul Miss Earth Colombia în 2014, clasându-se în top 16 la Miss Earth din Filipine în același an. În 2015, și-a început cariera de actriță, având un rol excepțional în telenovela ”Los secretos de Lucía”, dar și în alte zeci de producții de telenovele.

Citește și: Fructe care previn apariția cancerului. Se găsesc în toate piețele și supermarketurile din România!

Sursa: The Sun
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân