Cătălin Scărlătescu a dezvăluit meniul de dietă cu care a slăbit 50 de kilograme

  • Publicat:
Cătălin Scărlătescu a dezvăluit meniul de dietă cu care a slăbit 50 de kilograme
Foto: Instagram

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai apreciați chefi din România, a reușit să slăbească zeci de kilograme în ultimii ani datorită schimbărilor pe care le-a făcut în stilul de viață. Juratul de la Chefi la Cuțite a mărturisit în cadrul unui interviu recent ce alegeri alimentare l-au ajutat să scape de kilograme.

Cătălin Scărlătescu spunea în urmă cu doi ani că poate consuma orice fel de aliment, însă într-o cantitate mică, pentru a se menține în formă. Pe lângă dietă, faimosul bucătar face și exerciții fizice.

Dieta lui Cătălin Scărlătescu – ce mănâncă la micul dejun

În cadrul unui interviu, Cătălin Scărlătescu spune mai multe despre dieta sa cu care reușește să-și țină kilogramele sub control, potrivit Cancan.ro.

De exemplu, dimineața, de maximum două ori pe săptămână, poate consuma „ouă ochiuri, brânză cu mucegai, bacon și castraveți murați, cu pâine prăjită”. Mărturisea că acesta este micul dejun ideal pentru el. De altfel, a susținut că „a întinerit cu vreo 30 de ani”, după ce a slăbit zeci de kilograme.

Cătălin Scărlătescu – meniul de dietă

Totodată, Chef Cătălin Scărlătescu a ales să renunțe mănânce cât mai rar un aliment, și anume la pâine: „Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân