De ce să faci sex dimineața? Ești mai relaxată, arzi mai multe calorii

Multe persoane aleg să facă sex dimineața, iar asta pentru că vine la pachet cu numeroase beneficii pentru sănătate și viața de cuplu.
  • Publicat:

Pentru mulți diminețile de weekend mai ales, în care pot lenevi și pot avea parte de timp de calitate alături de partener sunt esențiale, dar unele persoane pot scăpa instant de această stare dacă încearcă-și încep ziua cu sex dimineața. În urma unui sondaj realizat de Mattress Advisor, la care au luat parte 1000 de adulți aflați într-o relație s-a descoperit că 58% dintre femei nu sunt interesate să facă sex dimineața.

Sexul practicat la prima oră poate veni la pachet cu numeroase beneficii.

Dacă faci sex dimineața ești mai liniștită

După orele de muncă, antrenamentul la sală și programul încărcat, cu siguranță ai nevoie de ceva care să te liniștească, iar în acest sens sexul este răspunsul. Dar practicat dimineața te va ajuta să ai o dispoziție mai bună și să te simți mai odihnită. Să nu uităm că prezența stresului duce la anularea libidoului și a orgasmelor. Sexul practicat dimineața este ideal pentru că atunci mintea este mai liniștită, iar șansele ca tu și partenerul să vă bucurați de intimitate sunt mai mari.

Organismul este mai relaxat

Atunci când te trezești îți simți corpul mult mai relaxat așa că, de ce să nu-ți începi dimineața cu o jucărie sexuală, un sex oral sau chiar o partidă nebună de sex care să te ajute binedispună.

Dacă faci sex dimineața apetitul sexual este mai mare

Nivelul de testosteron este mai ridicat dimineața, motiv pentru care sunt șanse mari ca erecția să fie de lungă durată.

Te pregătești pentru o zi fantastică

Indiferent dacă ajungi sau nu la orgasm, tot vei avea o stare de bine, iar asta pentru că nivelul de dopamină și serotonină, cunoscuți ca hormoni ai fericirii, crește.

Înlocuiește un antrenament la sală

Sexul este un exercițiu excelent și ce poate fi mai plăcut decât ca la prima oră a dimineții sângele să circule în vene, articulațiile să se lubrifieze și mintea să fie pregătită pentru o nouă zi? În plus, cu ajutorul sexului îți tonifici musculatura și chiar poți scăpa de kilogramele în plus. În urma unui studiu in 2013 s-a descoperit că în rândul cuplurilor tinere, bărbații ardeau în medie 4.2 calorii pe minut, iar femeile 3.1 calorii pe minut.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult