Sex în fiecare zi: de ce să-l practici

Practicat în fiecare zi ne poate îmbunătăți sănătatea generală a organismului. Sex în fiecare zi? Categoric! Iar asta datorită beneficiilor pentru sănătate.
  • Publicat:
Sex în fiecare zi: de ce să-l practici
Sex în fiecare zi: de ce să-l practici

Ne-am lovit de-a lungul timpului de o întrebare arzătoare: ”De câte ori trebuie să faci sex pe zi?”, motiv pentru care apar și nedumeririle dacă sexul în exces dăunează sau nu. Specialiștii recomandă să nu abuzăm de această practică, deși știm că sexul vine la pachet cu numeroase beneficii pentru sănătate. Practicat în fiecare zi ne poate îmbunătăți sănătatea generală a organismului. Sex în fiecare zi? Categoric!

De ce să faci sex în fiecare zi?

Reduce riscul de apariție a cancerului de prostată. În urma unui studiu s-a demonstra că bărbații care ejaculează mai dez reduc apariția cancerului de prostată cu 22%. Oamenii de știință nu cunosc cu exactitate motivul.

Nu mai răcești așa des. Dacă faci sex cel puţin de două ori pe săptămână, şansele să răceşti sunt mai mici. Imaginează-ţi cât de invincibil(ă) vei fi dacă vei face sex zilnic!

Sexul întinerește! Doamnelor? În urma unui studiu la care au luat parte 3500 de europeni și americani, atât femei, cât și bărbați, s-a descoperit că persoanele care fac sex des arată mai bine, mai întinerite și se simt mai bine în pielea lor. Nu strică mai multă încredere, nu?

Îmbunătățește fertilitatea. Se pare că dacă faci sex zilnic, sistemul imunitar este ajutat să se pregătească pentru o sarcină, în cazul femeilor.

Sexul reduce stresul. Practicarea sexului în fiecare zi te poate ajuta să reduci stresul cu care te confrunți. La fel de bine funcționează și dacă te masturbezi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân