Horoscop dragoste săptămâna 14-20 noiembrie 2022: Zodia care pleacă într-o călătorie cu partenerul

Află ce prezic astrele în dragoste în săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Horoscop dragoste săptămâna 14-20 noiembrie 2022.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în dragoste în săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Horoscop dragoste săptămâna 14-20 noiembrie 2022.

Berbec – Reevaluarea unui angajament!

O relație de iubire se poate afla în centrul acestei săptămâni iar tu ai o abordare îndrăzneață și pasională însă lucrurile pot decurge diferit față de cum te aștepți. Angajamentul față de o anumită relație este cu semnul întrebării. Ai parte de discuții intense mai ales în primele zile întrucât sentimente de gelozie sau invidie pot ieși la suprafață iar tu vei fi nevoit să iei decizia potrivită. De la jumătatea săptămânii nevoia de libertate și independența se strecoară ușor în ființa ta.

Taur – Test de fidelitate!

Începutul de săptămână poate să vină cu neînțelegeri sau divergențe în relația de cuplu întrucât consideri că meriți mai multă afecțiune, înțelegere sau suport din partea celuilalt. Atmosfera se detensionează spre mijlocul săptămânii dar tu vei fi poate un pic mai precaut și rezervat în manifestarea sentimentelor. Venus, planeta care te guvernează intră în Săgetător de miercuri îndemnându-te să testezi calitatea unor angajamente sentimentale.

Gemeni – Mai aproape de celălalt!

Ești mai pasional și mai asertiv în modul în care comunici, pregătit să-l cucerești pe celălalt cu un singur gest sau cuvânt, însă destul de vocal dacă celălalt nu-și îndeplinește atribuțiile casnice. Venus si Mercur intră în Săgetător miercuri si respectiv joi activând sectorul relațiilor și al parteneriatelor tale, ceea ce te va determina să fii mult mai atent la nevoile și dorințele celuilalt. Dacă îți dorești mai mult timp cu partenerul său chiar plănuiești o întâlnire romantică, profită de weekend!

Rac – Încearcă să vezi și alte perspective!

Discutarea unor aspecte mai profunde cu partenerul de cuplu are toate șansele de reușită atâta timp cât nu vei încerca să-ți impui într-un anumit fel dorințele sau punctul de vedere. Cu cât te vei atașa mai mult de o idee cu atât va fi mai greu să vezi că dincolo de ea există și alte perspective. Adoptă o atitudine diplomată, caută să vezi ce este mai bine pentru amândoi și acționează doar după ce te-ai asigurat că ai înțeles și perspectiva celuilalt.

Horoscop dragoste săptămâna 14-20 noiembrie 2022

Leu – Noi perspective relaționale!

Dacă există tensiuni relaționale la începutul săptămânii, cu siguranță ai toate resursele pentru a le rezolva armonios. Odată cu intrarea lui Venus și a lui Mercur în Săgetător de miercuri și respectiv joi, activând sectorul iubirii, romantismului și al creativității personale, noi orizonturi relaționale se deschid în următoarea perioadă. Nevoia de socializare, conexiune, afectivitate te vor determina să fii mai asertiv în abordare.

Fecioară

Pot exista divergențe într-o relație de cuplu care vizează probleme de natură casnică sau împărțirea echilibrată a sarcinilor domestice, însă nici reproșurile nici critica excesivă nu vor ajuta la remedierea situației. De fapt tu însuți realizezi că știi exact cum să abordezi problema astfel încât să ajungeți la o înțelegere amiabilă. Dacă ești în căutarea unui partener, o discuție amicală se poate transforma în ceva mult mai incitant.

Balanță – Comunicare constructivă!

La începutul săptămânii pot exista mici neînțelegeri într-o relație romantică iar lipsa de timp sau de implicare a unuia dintre parteneri poate reprezenta motivul principal. Cu un pic de răbdare și o comunicare constructivă, lucrurile se pot rezolva armonios. În weekend debordezi de energie și inițiativă transformând actul comunicarii într-o adevărată artă.

Scorpion – O stimă de sine mai bună!

Va fi mai greu să-ți ascunzi emoțiile mai ales în prima parte a săptămânii iar cu cât vei încerca să-ți impui perspectiva asupra celuilalt cu atât scad șansele de reușită. Caută să rezolvi situația printr-o comunicare asumată și matură. În a doua parte a săptămânii, îți dorești mai mult libertate, investind mai mult în bunuri, activități, relații care îți validează stima și încrederea în sine.

Horoscop dragoste săptămâna 14-20 noiembrie 2022

Săgetător – Noi șanse și oportunități!

Tensiunile de la începutul săptămânii te vor determina să te ocupi de anumite chestiuni rămase nerezolvate, iar abilitatea de a spune și de a recunoaște anumite lucruri te va ajuta să-ți recapeți încrederea în tine. Venus și Mercur intră în propriul tău semn miercuri și respectiv joi, deci a venit momentul să reintri din nou în joc după o perioadă de analiză și introspecție. Va fi mai ușor să te faci remarcat iar optimismul și buna ta dispoziție vor deveni contagioase.

Capricorn – Reevaluarea unei relații!

Discuțiile pe care le ai în relația cu partenerul de cuplu pot scoate sentimente de gelozie sau posesivitate la suprafață, fapt care te face să te simți un pic constrâns și limitat. Însă deții instrumentele necesare pentru a comunica constructiv și benefic astfel încât lucrurile să se rezolve armonios. Din a doua parte a săptămânii, pe măsură ce nevoia de libertate crește, poți realiza că te simți atras de cineva însă preferi să păstrezi în secret această atracție.

Vărsător – Intuiești nevoile celuilalt!

Interacțiunea într-o relație de cuplu este ușor dificilă în prima parte a săptămânii necesitând ca ambii să faceți anumite compromisuri pentru a atinge un acord satisfăcător. Ai totuși abilitatea de a înțelege și chiar intui adevăratele nevoi ale celuilalt, fapt care îți va facilita modul în care pui problema. Te simți puternic și încrezător în tine. Profită de weekend pentru a face o călătorie cu persoana iubită.

Pești – Negocieri constructive!

Împărțirea unor sarcini de natură casnică și administrativă nu este foarte clară în relația de cuplu, fapt care poate genera anumite discuții. Celălalt poate cere de la tine să fii mai atent și mai organizat însă dorințele sau nevoile tale sunt diferite. Cu un pic de rabdare si printr-o negociere constructivă veți rezolva problema punând la cale un plan de bătaie sau apelând la serviciile cuiva. Weekendul poate să fie mai intim și mai incitant!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News