Nu rata a IV-a editie a festivalului dedicat dezvoltarii personale „Body Mind Spirit Festival”!

  • Publicat:
Nu rata a IV-a editie a festivalului dedicat dezvoltarii personale
Nu rata a IV-a editie a festivalului dedicat dezvoltarii personale "Body Mind Spirit Festival"!

Festivalul se desfasoara in perioada 26-28 martie, la Sala Palatului din Bucuresti si promoveaza o viata echilibrata pe toate planurile: trup, minte si suflet. Pentru a asigura acest tel,organizatorii au structurat Festivalul pe trei planuri principale: expozitie cu vanzare de produse, seminarii de dezvoltare personala, manifestari artistice si demonstratii sportive.

In cadrul seminariilor gratuite ce se desfasoara pe tot parcursul expozitiei, din ora in ora, isi vor expune temele personalitati din domeniu, precum Oreste Teodorescu, Dr. Cristian Andrei, Dr. Mircea Ciuhrii, Dr. Ovidiu Bojor, astrolog Minerva. Pentru a va convinge cat de interesante sunt toate temele abordate in aceste workshopuri si a vedea numele personalitatilor care le vor sustine vizitati sectiunea de workshopuri in cadrul siteului festivalului, bodymindspiritfestival.ro.

Ca si in ceilalti ani, expozitia cu vanzare include firme de top, care va vor intampina cu oferte speciale, demonstratii, servicii si produse la oferta. Veti gasi produse naturiste, produse eco si bio, suplimente nutritive, cosmetice, parfumuri, articole de ingrijire personala, tratamente faciale şi corporale, estetica, wellness si spa, masaj, medicina naturista, produse naturiste, suplimente nutritive, aparatura pentru sanatate, bijuterii, cristale, pietre semipretioase, ornamente exotice, decoratiuni interioare, articole sportive, educatie – dvd-uri, cursuri, carti si reviste. Ca o noutate la aceasta editie, daca doriti pur si simplu sa veniti sa cititi o carte, am creat special coltul cititorului, un loc in care va puteti aseza si delecta cu lecturi ale cartilor expuse de editurile participante.

Body Mind Spirit Festival include si o latura artistica, special creata pentru a-ti delecta sufletul si a te relaxa, in mod gratuit. Programul artistic se desfasoara pe toata durata festivalului, cu manifestari programate din ora in ora si din domeniile cele mai diverse: teatru, karate, fitness, aerobic, Tai Chi, Qi Gong, jonglerie cu lumini, dans sportiv si modern, dans oriental, prezentare de moda si nu numai. Programul artistic este disponibil spre vizualizare pe siteul festivalului, bodymindspiritfestival.ro.

Toate aceste activitati au rolul de a construi un cadru deosebit, ale carui caracteristici reflecta valorile sustinute de catre acest festival: sanatatea, armonia, implinirea mentala şi spirituala, un mod de viata echilibrat sub toate aspectele. Va asteptam cu drag sa ne vizitati si anul acesta, pentru a avea o experienta cel putin la fel de placuta ca editiile de succes din anii anteriori, unde am avut placerea sa constatam interesul mare generat de evenimentul Body Mind Spirit.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”