Metoda de manifestare 3-6-9. Te ajută să obții orice vrei în viață!

  • Publicat:
Metoda de manifestare 3-6-9. Te ajută să obții orice vrei în viață!
Sursa foto: pexels

Poate că și tu ai auzit de metoda de manifestare 3-6-9. Este virală pe TikTok și, conform recenziilor, dă rezultate. Nu îți răpește mult timp și te poate ajuta să te împlinești pe plan personal, romantic sau profesional. Iată cum funcționează! 

Metoda de manifestare 3-6-9: ce este, cum funcționează?

Metoda de manifestare ce poartă denumirea 3-6-9 este un exercițiu de meditație. A fost inventată de omul de știință Nikola Tesla, renumit nu doar pentru invenția telecomenzii, ci și pentru obsesia sa pentru numere. Potrivit acestuia, numerele 3,6 și 9 sunt numere divine, numere care te pot spriji să obții orice îți dorești în viață.

Pentru a manifesta cu ajutorul aceste metode, ai nevoie de un pix și o foaie. Trebuie să știi exact ce dorești să manifești, să stabilești obiectivul (un câștig material, achiziționarea unei locuințe, o promovare, o relație, etc).

Citește și: Manifestarea dragostei: cum se practică?

De pildă: îți dorești să fii promovat la locul de muncă. Manifestă cu siguranța cu care deja ai obținut acea promovare. Notează-ți pe foaie sau într-un jurnal afirmația „Am primit promovarea pe care mi-o doream de atât timp” de 3 ori dimineața, de 6 ori după masă și de 9 ori seara. Pe măsură ce așterni intenția pe foaie, vizualizează. Simte recunoștință. 

Citește și: Ce este un jurnal de manifestare și cum te poate ajuta el să-ți împlinești visurile?

Păstrează-ți mintea deschisă, optimistă și caută noi oportunități. Aminesteste-ți că una dintre regulile de aur ale manifestării este „energia pe care o investești trebuie să fie ceea ce primești înapoi”. Așadar, gândește, comportă-te și acționează în conformitate cu ce dorești să manifești.

Cât durează manifestarea și când apar rezultatele?

Indiferent pe ce alegi să te concentrezi,  este ceea ce aduci în realitatea ta. Prin atracția pozitivă, manifestarea aduce ceva tangibil în viața ta prin gândurile, acțiunile, credințele și emoțiile tale. Din acest motiv este bine să elimini pe cât posibil gândurile negative și să le fructifici pe cele pozitive.

Citește și: Metode eficiente de manifestare pentru a obține ceea ce îți dorești în viață

De regulă, orice lucru manifestat preț de 21 de zile mininum capătă contur. Așadar, relaxează-te și ai răbdare! Manifestarea cere să ai încredere în tine la un nivel profund și să depășești orice formă de îndoială.

Surse: Mind Body Green, Women’s Health, iHeart

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân