Manifestarea dragostei: cum se practică?

Conceptul de „manifestarea dragostei” sugerează că atunci când ești confortabil și mulțumit cu viața pe care o ai și știi ce îți dorești, vei lăsa spațiu pentru asta.
  • Publicat:
Manifestarea dragostei: cum se practică?
Foto: pexels

„Dragostea adevărată apare când te aștepți mai puțin”. Cu siguranță ai auzit de multe ori lucrul acesta, dar cum faci mai exact să găsești ceva ce nu cauți? Răspunsul este simplu: manifestezi. Conceptul de „manifestarea dragostei” sugerează că atunci când ești confortabil și mulțumit cu viața pe care o ai și știi ce îți dorești, vei lăsa spațiu pentru asta, iar astfel atragi acele energii.

Manifestarea, în general, este un amalgam de fizică cuantică, neuroplasticitate și părtinire de confirmare. Fiecare dintre noi are puterea de a crede în ceea ce ne dorim, iar cu cât crezi mai mult că ceva este adevărat (faptul că meriți iubire, de exemplu), cu atât mai mult te vei comporta în felul acesta. Cu cât te comporți mai mult în felul acesta, cu atât vei fi mai conștient de alegerile pe care le faci astfel încât ele să întărească lucrurile în care crezi și cu atât mai mult atragi ceea ce-ți dorești. Cu cât atragi mai mult ceea ce-ți dorești, cu atât mai mult primești confirmări să continui spre această traiectorie.

Vibrația iubirii este o frecvență foarte înaltă și poate crește atunci când o persoană este iubitoare și trăiește o viață frumoasă. Medicina energetică a fost dezvoltată de trei cercetători din Boulder, Colorado, la finalul anilor 1980 și de atunci, cercetătorii au descoperit energie electrică și magnetică în corp către induce un răspuns chimic care produce emoțiile pe care le simțim. Tocmai de aceea unele cercetări sugerează că vibrațiile electromagnetice pot fi folosite în vindecare. Cu cât vibrezi mai mult pe o frecvență înaltă, cu atât ești mai predispus să atragi persoane cu aceeași vibrați.

Manifestarea dragostei: cum o practici?

Decide ce tip de dragoste îți dorești

Stabilirea intențiilor este primul pas în manifestarea dragostei. Până la urmă, trebuie să știi ce îți dorești pentru a putea obține ceea ce-ți dorești. În privința relațiilor, să obții ceea ce-ți dorești ține de intenții. Multe persoane au probleme să găsească dragostea pe care și-o doresc pentru că nu știu ce fel de dragoste își doresc.

Trebuie să clarifici asta cu tine. Dacă te ajută, poți scrie pe un carnețel sau poți crea un moodboard.

De asemenea, trebuie să crezi că persoana care îți poate oferi iubirea pe care ți-o dorești există. Trebuie să crezi că acest tip de partener pe care ți-l dorești există și că îl vei găsi.

Multe persoane blochează manifestarea dragostei pentru că nu pot trece de experiențele din trecut astfel încât să creadă în ceva nou și diferit. Își doresc o poveste de dragoste mai bună, dar nu sunt deciși încă. În schimb, lasă trecutul și prezentul să fie limitele posibilului.

Manifestarea dragostei: Trebuie să crezi că meriți dragostea pe care ți-o dorești

Odată ce începi să consideri că ceea ce îți dorești și începi să înțelegi că descoperirea acestui tip de dragoste pe care o cauți este fezabilă, abia atunci poți începe să manifestezi dragostea. Trebuie să conștientizezi doar că o meriți.

Dacă simți că nu ești suficient pentru tipul de relație sau partener pe care ți-l dorești, fie nu o să manifestezi în realitate, fie o să o faci, dar vei sabota totul.

Pentru a manifesta marea dragoste trebuie să te concentrezi pe sentimentele zilnice pe care le ai asupra faptului că meriți ceea ce cauți. Dacă nu poți face lucrul acesta, încearcă să-ți vindeci traumele astfel încât să-ți permiți să conștientizezi că meriți mai mult.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân