Ce este un jurnal de manifestare și cum te poate ajuta el să-ți împlinești visurile?

Te-ai întrebat vreodată ce este acela un jurnal de manifestare? Cum se ține și cum te poate ajuta în procesul tău de împlinire a dorințelor? Astăzi îți vom da răspunsul!
  • Publicat:
Ce este un jurnal de manifestare și cum te poate ajuta el să-ți împlinești visurile?
Sursa foto: shutterstock

Poate că și tu te-ai gândit deseori să ai propriul jurnal de manifestare în care să-ți scrii gândurile, emoțiile și simțirile, dar nu ai știut de unde să începi. Îți sună familiar până aici? În continuarea acestui articol, îți vom prezenta o modalitate simplă prin care să-ți poți organiza gândurile pe hârtie, să poți manifesta sănătos și să-ți atingi obiectivele! 

Manifestarea și jurnalul de manifestare: ce sunt, cum le putem folosi pentru împlinirea dorințelor

Manifestarea presupune în linii mari visare cu ochii deschiși. Atunci când vizualizezi cât mai detaliat ceea ce îți dorești, este ca și cum ți-ai planifica atent viitorul.

O metodă foarte bună ce te poate ajuta să atragi ceea ce îți dorești în viața ta este să ții un jurnal de manifestare. Și nu, nu trebuie să stăpânești arta scrierii creative. Trebuie doar să crezi ceea ce scrii. 

Cum scrii într-un jurnal de manifestare?

Primul pas ar fi să te gândeșți la momentul prezent. Ce situații te pun pe gânduri? Ce îți provoacă astăzi emoții puternice? Rămâi ancorată în prezent și apoi așterne totul pe hârtie.

Ia-ți apoi un moment de reflecție. Tu cu tine. Stai nemișcată, respiră adânc și concentrează-te asupra textului.

Încearcă să formulezi intenția la persoană I, singular: „Eu…”, „Vreau…”, „Simt…” toate acestea urmate desigur de timpul prezent: „Astăzi…”, „Acum…”, „În acest moment…”.

Analizează-ți gândurile și sentimentele. Pe măsură ce scrii, e posibil ca mintea să-ți fugă. Ia-ți un moment să te întorci. Fă o pauză, recitește ce ai scris și reconectează-te cu situația din prezent.

Fă din scris o rutină. Asigură-te că scrii cel puțin 5 minute zi de zi.

Cum funcționează manifestarea și scrierea în jurnal?

În momentul în care îți așterni pe hârtie gândurile, știi ceea ce îți dorești cu adevărat, iar creierul tău recepționează noua realitate.

Să presupunem că îți dorești o nouă relație. Dacă vei începe să scrii despre cum îți dorești ca noul partener să fie, cum va arăta relația voastră, șamd, creierul deja va fi pregătit pentru această nouă realitate. Și e doar o chestiune de timp până când gândurile se vor împlini.

Fă, așadar, o alegere conștientă și schimbă-ți realitatea! Atrage lucruri frumoase și sănătoase în viața ta!

Cum se ține, mai exact, un jurnal de manifestare?

  • Primul pas: scrie intențiile cât mai clar, mai specific posibil
  • Al doilea pas: repetă intențiile preț de cel puțin 21 de zile

Când întreg procesul este făcut cu grijă, exercițiul manifestării va funcționa negreșit. Astfel, vei atrage oportunități grozave în viața ta, oameni minunați și situații extraordinare. Trebuie doar să crezi!

Citește și:

5 afirmații pozitive pentru sănătate, iubire și succes în carieră. Rostește-le în fiecare dimineață și vei avea o viață împlinită

Surse: BetterUp, Mind Body Green, Pure Wow

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”