5 afirmații pozitive pentru sănătate, iubire și succes în carieră. Rostește-le în fiecare dimineață și vei avea o viață împlinită

Dacă vrei să ai o viață în armonie cu tine, iată 5 afirmații pozitive care te pot ajuta să trăiești frumos și sănătos!
  • Publicat:
5 afirmații pozitive pentru sănătate, iubire și succes în carieră. Rostește-le în fiecare dimineață și vei avea o viață împlinită
Tu cum vorbești cu tine zilnic? Sursa foto: shutterstock

Să-ți spui afirmații pozitive poate părea ciudat, însă este cât se poate de util, spun specialiștii din domeniu. Tot ei sunt de părere că noi avem capacitatea de a ne antrena creierul să creadă ceea ce noi îi sugerăm. Îți poți spune cuvinte pozitive pentru a te motiva, pentru a te încuraja, pentru a-ți crește încrederea în sine sau pentru a face schimbări pozitive în viața ta. 

Ce sunt afirmațiile pozitive

Afirmațiile pozitive sunt fraze sau cuvinte pe care ți le spui pentru a stopa gândurile negative. Sunt fraze scurte, repetate frecvent, special concepute pentru a încuraja sentimente, gânduri și stări de bine.

Pentru a putea obține rezultatele dorite, este nevoie de practică zilnică și de exercițiu. Pe termen lung, desigur! Cu consecvență și credință, rezultatele vor începe să se vadă, iar tu vei simți schimbările favorabile în viața ta.

Iată câteva exemple de afirmații pozitive pe care să ți le rostești în fiecare dimineață.

Sunt demnă de iubire și mă iubesc necondiționat

Cum putem oare trece brusc de la sentimente de ură, furie, rușine sau autoinvinuire la acceptare? Din păcate nu există un mod miraculos de a schimba aceste sentimente peste noapte. Ia-ți un angajament ca preț de cel puțin o luna să îți ghidezi orice comportament într-o direcție favorabilă, pozitivă ție. La sfârșitul perioadei vei vedea rezultate remarcabile. Și vei învața să te iubeșți! Necondiționat!

Sunt o inspirație pentru cei din jur

O parte frumoasă atunci când îi inspiri pe ceilalți este să nu fii interesat doar de ceea ce faci tu, ci să îi recunoști pe cei care te consideră un exemplu și să îi observi cum se dezvoltă și se schimbă. Împărtășește-ți poveștile, vorbește despre victoriile tale sau despre lecțiile prin care ai trecut și fii astfel o inspirație pentru ei!

Sunt o persoană integră

Integritatea este o calitate personală a corectitudinii la care aspirăm cu toții. Este o trăsătură de personalitate pe care o admirăm. Fii mereu sinceră, autentică, oferă credit sau timp și nu profita niciodată de nimeni. Vei atrage oameni splendizi, asemeni ție!

Sunt suficientă

Este ușor să blamăm ghinionul, karma sau oamenii din exterior pentru tot ce ni se întâmplă, dar de fapt totul se schimbă când ne observăm cuvintele și sădim în universul nostru personal să se întâmple.

Universul funcționează astfel: „dorința ta este comanda mea”… astfel că este o responsabilitate enormă ce cuvinte rostim sau gândim. Desigur, afirmațiile sunt cheia și începutul schimbării, dar acțiunile noastre sunt de asemenea foarte importante și trebuie să fie în conformitate cu ceea ce spunem pentru a putea fi materializate. Începe să îți spui chiar de acum… sunt suficientă!

Sunt responsabilă pentru propriile emoții, dar eu aleg fericirea

O persoană sănătoasă este conștientă de nevoile sale, știe să vorbească despre sentimentele sale, exprimă emoții, știe să iubească și, cel mai important, își asumă responsabilitatea propriei fericiri. Alege să te iubești, să fii cea mai importantă persoană din viața ta și fii fericită!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”